x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Ovidiu Ioncu Kempes

Astăzi e ziua ta, Ovidiu Ioncu Kempes

de Ramona Vintila    |    16 Aug 2013   •   08:25
Astăzi e ziua ta, Ovidiu Ioncu Kempes
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Legendarul Ovidiu Ioncu Kempes, vocalul trupei Rezident Ex, împlineşte duminică, 18 august, 47 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

“Dacă m-aş naşte din nou, tot rockul ar fi viaţa mea”
“De când am revenit în ţară, viaţa mea este trepidantă. Apreciez intrarea României pe harta turneelor europene şi mondiale a unor trupe ce până nu cu mult timp în urmă puteau fi văzute în ţări cu un nivel economic mult mai ridicat. Mâine (sâmbătă) voi fi prezent la un festival de rock din Petroşani, iar duminică mă voi duce acasă, în Arad, unde mă voi întâlni cu prietenii.
Planurile mele de viitor au fost, sunt şi vor rămâne legate de muzica rock. Cu toate că există un asalt de stiluri muzicale la radio şi TV, cred că în sufletul românilor rockul va dăinui.
Nu regret nimic din trecutul meu, din fiecare experienţă am avut ceva de învăţat şi toate la un loc m-au făcut mai hotărât şi mai înţelept. Cele mai frumoase trei amintiri ale vieţii mele, amintiri pe care le-aş retrăi oricând, au fost: momentul în care m-am apucat să cânt, cel în care am devenit tată şi, nu în ultimul rând, când am cunoscut dragostea.
Dacă m-aş naşte din nou, tot rockul ar fi viaţa mea. În încheiere, vreau să mulţumesc tuturor celor care cred în mine, celor care m-au susţinut şi mă susţin în continuare. Pentru noutăţi accesaţi pagina mea de Facebook: Ovidiu Ioncu-Kempes.”



×
Subiecte în articol: kempes