x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, vineri 26 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 26 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Iul 2013   •   20:54
Horoscop zilnic, vineri 26 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Eşti suficient de intuitiv şi inspirat, încât să descoperi cauzele unor blocaje, să înţelegi consecinţele acţiunilor tale trecute sau să găseşti soluţii prin care să-ţi restabileşti echilibrul psihic şi emoţional. Este o zi excelentă pentru nativii care rămân concentraţi asupra sarcinilor profesionale, nu atât pentru a începe ceva, ci mai degrabă pentru a se ocupa responsabil de acestea şi a finaliza cu succes o lucrare.

Taur
O zi numai bună pentru a aduce claritate într-o relaţie afectivă, într-un parteneriat sau un proiect. Fără a te iluziona în privinţa celor din jur sau a lăsa îndoiala să ţi se strecoare în minte, ai încredere în intuiţia ta şi acţionează conform acesteia. Astăzi se pot pune bazele solide ale unei relaţii sau colaborări, dar se pot armoniza şi nişte relaţii de prietenie, graţie flexibilităţii de care toată lumea tinde să dea dovadă.

Gemeni
Ar fi bine să profiţi de această zi pentru a găsi căi şi mijloace suplimentare de dezvoltare profesională, având în vedere că nu duci lipsa de creativitate şi inspiraţie. În plus, primeşti şi sprijinul necesar de la oameni credibili şi cu experienţă. Totul este să ai ceva mai multă încredere în informaţiile primite şi să nu respingi din start tot ce vine spre tine, fie că e vorba de propuneri sau ponturi.

Rac
Pentru tine, poate fi o zi edificatoare, în ce priveşte relaţiile, contractele, obiectivele. Lucrurile se leagă frumos în avantajul tău, chiar dacă încă nu vezi rezultate concrete, măsurabile. Aşadar, continuă să construieşti, să te deschizi către o înţelegere mai înaltă şi profundă a lucrurilor, evitând să te împiedici de detalii nesemnificative sau de zvonuri care nu au nici un fundament real.

Leu
În aceste zile, eşti interesat de confortul tău, iar constrângerile şi limitele resimţite în acest sens te determină să cauţi posibilităţi şi mijloace prin care să creezi bunăstare. Este un moment preţios, în care înveţi în primul rând despre ţine, afli ce poţi, până unde, în ce condiţii. Descoperi forme de manifestare a potenţialului, benefice şi profitabile. În plus, eşti susţinut de cineva din familie sau din imediata apropiere.

Fecioara
Luna rămâne în Peşti aproape toată ziua, aşadar parteneriatele şi relaţiile sunt, în continuare, în prim plan. Abordarea acestora cu flexibilitate şi permisivitate, fără însă a te iluziona sau a trece peste vocea intuiţiei tale, atrage îmbunătăţirea unor colaborări şi dezvoltarea unor relaţii. E important că mesajele să fie clare, concise, bazate pe informaţii verificate şi convingeri puternice.

Balanţă
Luna în Peşti vorbeşte, în cazul tău, despre necesitatea de a fi flexibil, empatic şi creativ, la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii de lucru. S-ar putea să experimentezi confuzie în acest segment de viaţă, însă, dacă eşti dispus să renunţi la control şi la nişte convingeri rigide, totul se poate întoarce în favoarea ta, în mod nebănuit. De reţinut este şi faptul că în această perioadă beneficiezi de susţinere discretă din partea unei femei.

Scorpion
Eşti mai atent la sentimentele tale şi la ale celor din jur. Sensibilitatea ta este accentuată şi poate fi resimţită printr-o nevoie acută de afecţiune, de apropiere şi iubire. E un moment excelent pentru a dizolva nişte bariere pe care le-ai construit între tine şi ceilalţi, fie că vorbim de persoana iubită, copii sau chiar prieteni. Cu cât te deschizi mai mult, cu cât îţi permiţi să fii mai vulnerabil, cu atât mai multă iubire vei primi.

Săgetător
Astăzi ai putea găsi susţinere pentru intenţiile şi proiectele tale, în locuri în care până acum nu te-ai gândit să te uiţi şi să cauţi. Această zi îţi poate aduce satisfacţii profesionale, mici reuşite dătătoare de încredere şi optimism. Tot ce ai de făcut este să continui să mergi înainte, chiar dacă uneori paşii ţi se par prea mici în comparaţie cu ritmul pe care ţi-l doreşti. Însă, acum, răbdarea şi flexibilitatea sunt cheia succesului.

Capricorn
Tu ai nevoie de un nou start, o nouă viziune. Ai putea începe cu o pauză, o vacanţă bine-meritată, un timp petrecut departe de îndatoriri, responsabilităţi familiale sau profesionale, termene şi agendă. E timpul să te reconectezi cu tine, să regăseşti locul acela din tine în care e pace şi armonie. Cu doar câţiva prieteni buni în preajmă sau pur şi simplu singur, făcând doar ce-ţi place şi cum îţi place.

Vărsător
Oportunităţile de care te poţi bucura astăzi, fie ele spirituale sau materiale, vin prin intermediul unei femei sau în urma accesului în cercuri restrânse, la informaţii cu caracter secret. ?n orice caz, ai prilejul de a utiliza nu doar resurse proprii, pentru proiectele tale, ci mai ales resurse pe care alţii sunt dispuşi să ţi le ofere. Pe de altă parte, creativitatea şi inspiraţia îţi sunt cei mai buni aliaţi, indiferent ce doreşti să întreprinzi.

Peşti
Luna stă şi astăzi în semnul tău zodiacal, aşa că poţi folosi energia ei pentru a crea, intui şi alege după voia inimii. E posibil că în aceste zile să ai sentimente puternice, să simţi mai mult şi altfel decât până acum. Pentru nativii care sunt atenţi la ei înşişi, care se conectează cu centrul fiinţei lor, pot fi momente de graţie, pline de iubire pentru tot şi toate, de compasiune. Se deschid noi căi de manifestare, pe care poţi păşi cu încredere.

×
Subiecte în articol: horoscop