x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Elena Moşuc

Omul zilei - Elena Moşuc

de Sebastian S. Eduard    |    26 Iun 2014   •   00:00
Omul zilei - Elena Moşuc
soprană
După ce a transpus pe scenă personajul curtezanei Violetta Valéry din ”La Traviata” pe spectaculoasa scenă din deşertul din Massada (Israel), soprana română Elena Moşuc va călători în China unde va cânta pentru prima dată pe scena Operei din Guangzhou (Canton), un spectaculos şi modern coliseu liric proiectat de premiata Zaha Hadid în milenarul oraş. Spectacolele se vor ţine pe 27 şi 29 iunie, sub conducerea muzicală a lui Daniel Oren, maestru care tocmai a dirijat-o în triumfala sa Traviata israeliană; regia artistică este semnată de Francesca Zambello, iar Anna Caterina Antonacci va interpreta rolul principal, în timp ce Roberto Aronica va fi Don Jose şi Claudio Sgura, Escamillo. Alături de ei va fi prezent Corul Teatrului Operei din Salerno şi Orchestra din Macao.
Mai târziu, pe 17 iulie, Elena Moşuc va păşi pentru prima oară pe scena legendarului Teatru Bolshoi din Moscova, pentru o nouă “Traviată”.
Jurnalul Naţional o felicită pe soprana Elena Moşuc pentru performanţă, îi urează succes pe scenele din China şi Rusia şi o declară Omul Zilei.

×
Subiecte în articol: elena moşuc