x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Sebastian Stan

Omul zilei: Sebastian Stan

23 Ian 2011   •   16:02
Omul zilei: Sebastian Stan
147855-untitled-1.jpgActor
Actorul român Sebastian Stan va juca într-un film inspirat de piesa de teatru "A View From The Bridge" a dramaturgului american Arthur Miller.

Anthony LaPaglia, deţinătorul rolului principal şi totodată coproducătorul proiectului, a jucat acelaşi rol pe Broadway, fiind recompensat în 1998 cu un premiu Tony.

Filmul va fi regizat de Robert Connolly, cu care Anthony LaPaglia a colaborat la "Balibo", lansat în 2009, iar scenariul va fi scris de Andrew Bovell. Filmările vor debuta la Melbourne şi vor continua la New York.

Născut în 1983, la Constanţa, Sebastian Stan este cunoscut pentru rolurile Prince Jack Benjamin din producţia de televiziune "Kings" şi Carter Baizen din serialul tv "Gossip Girl". A mai avut apariţii în filme precum "Uşi roşii/Red Doors", "Arhitectul/The Architect", "Conjuraţia tăcerii/The Covenant", "Educaţia lui Charlie Banks/The Education of Charlie Banks", "Rachel se mărită/Rachel Getting Married", "Teleportaţi în adolescenţă/Hot Tub Time Machine". Actorul român a putut fi văzut recent pe marile ecrane în drama "Black Swan", regizată de Darren Aronofsky, în care a jucat alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.
Pentru acest rol, Jurnalul Naţional îl declară "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: sebastian stan