x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Acord între Shakira şi Live Nation = 70 de milioane de dolari!

Acord între Shakira şi Live Nation = 70 de milioane de dolari!

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Iul 2008   •   00:00
Acord între Shakira şi Live Nation = 70 de milioane de dolari!

12:22 • Starul columbian negociază semnarea unui contract în valoare de 70 de milioane de dolari cu Live Nation, una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente artistice din lume, informează publicaţia New York Post, citată de femalefirst.co.uk.

Starul columbian negociază semnarea unui contract în valoare de 70 de milioane de dolari cu Live Nation, una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente artistice din lume, informează publicaţia New York Post, citată de femalefirst.co.uk.

NEGOCIERI. New York Post vorbeşte despre colaborarea cu Live Nation şi spune că înţelegerea va cuprinde finanţarea înregistrărilor, vînzarea de produse promoţionale care exploatează imaginea artistei şi organizarea de turnee, anunţul semnării contractului urmînd să fie făcut public în cîteva săptămîni. Negocierile dintre starul columbian şi Live Nation au început în urmă cu aproximativ 10 luni. Pe de altă parte, contractul pe care Shakira îl are cu casa de discuri Epic Records a Sony BMG prevede ca artista să înregistreze un nou album în limba engleză. Materialul urmează să fie lansat în primăvara anului 2009. De asemenea, Epic Records intenţionează să lanseze şi un album cu cele mai apreciate cîntece ale Shakirei. Live Nation a refuzat pînă în prezent să comenteze informaţii despre posibilul contract cu Shakira. Printre artiştii care au semnat contracte cu Live Nation se mai numără rapper-ul Jay-Z, starul pop Madonna şi trupa irlandeză de rock U2. Autoarea hitului "Hips Don't Lie", Shakira a cîştigat două premii Grammy şi este fondatoarea unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia. Columbianca este cunoscută datorită actelor sale de caritate, donînd, în repetate rînduri, sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină.

×
Subiecte în articol: live cultura nation live nation