x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Anathema Unplugged

Anathema Unplugged

de Alex Revenco    |    26 Mar 2008   •   00:00
Anathema Unplugged

LA BUCUREŞTI • ARTMANIA FEST 2008 WARM-UP PARTY
Grupul britanic Anathema va cânta unplugged, în cadrul unui concert extraodinar care va avea loc la 24 mai în Sala de festivităţi a Casei de Cultură a Studenţilor “Grigore Preoteasa”.

Grupul britanic Anathema va cânta unplugged, în cadrul unui concert extraodinar care va avea loc la 24 mai în Sala de festivităţi a Casei de Cultură a Studenţilor “Grigore Preoteasa”.

 

Concertul din Capitală va fi susţinut de fraţii Vincent şi Danny Cavanagh, împreună cu un invitat special, la violoncel. Spectacolul de la Preoteasa va începe la ora 20:00, iar cele 800 de bilete vor fi puse în vânzare până la sfârşitul acestei săptămâni în reţeaua Diverta şi la www.ticketpoint.ro. Show-ul Anathema se va derula într-un cadru intim (cu lu­mâ­­nări etc.) şi va fi urmat de un after-party la care vor participa componenţii trupei care doresc să se re­în­tâlnească cu fanii din România. Gru­pul Anathema este la al doilea concert unplugged susţinut în Ro­mânia, după cel de la Cetatea Ci­s­­nă­di­oa­ra de lângă Sibiu, desfăşurat în cadrul Artmania Festival 2007. Atunci, biletele s-au epuizat în mai puţin de 48 de ore şi organizatorii se aşteaptă la acelaşi lucru şi acum.

 

ARTMANIA 2008. Pentru festivalul care va avea loc la Sibiu între 18 şi 20 iulie, până în acest moment au confirmat participarea formaţia suedeză Tiamat (care re­vi­ne în România pentru promovarea noului album, Amanethes) şi fosta vocalistă de la Gathering, Agua de Annique, strălucitoare şi în cariera solistică. Atât Tiamat, cât şi Agua de Annique sunt programate să cânte la 18 iulie, alţi mari artişti care vor ur­ca pe scena din Sibiu vor fi anunţaţi pe măsură ce sunt confirmaţi. După primele ediţii, când la Sibiu au cântat HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, organizatorii Artmania promit în 2008 câteva  dintre cele mai mari nume ale muzicii rock internaţionale. Reamintim că, la ediţia din acest an a festivalului, concertele vor avea loc în zilele de 18 şi 19 iulie, ultima zi, 20 iulie, fiind dedicată expoziţiilor, proiecţiilor de film sau lansărilor de carte... plus o surpriză, pe care o vom anunţa în scurt timp.

 

alex.revenco@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: cultura