x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Aceste delicioase cratime

Aceste delicioase cratime

02 Noi 2004   •   00:00

In primul si-n ultimul rand, salut din inima mea mica si rea rezultatul mai mult decat onorant al partidei Steaua - National, desfasurata acasa la "ba-etii". Ba-etii sunt acei oameni inimosi care joaca fotbal pe Ghencea si mai si castiga. Ce-i drept, doar in fata Nationalului, da’ n-are-a face. Stea-ua, nu-ui-ta/ As-tazi-vrem-vic-to-ri-a!

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Cu inimile pline de bucurie si cu trilurile cristaline ale ciorilor de pe acoperisul Casei Scanteii in urechi, as dori sa remarc o... ma rog... emisiune transmisa in chiar timpul partidei de pe Ghencea, moderata, fireste, de inepuizabilul, inenarabilul, irefutabilul (pardon!) si inestimabilul Dan Diaconescu. De fapt, nu, nu va zic nimic. Adica ba nu! Va zic.

In primul si-n primul si-n ultimul rand, ce-ntelegeti dumneavoastra din urmatoarele cuvinte: "Avocatul Bomba Care a Perturbat Ordinea Publica si Actul de Justitie"?

Nu-i asa? Exact asta voiam si eu sa zic: ca, de fapt, pe avocat il cheama Bomba. Deci se da avocatul Bomba care, probabil ca sa-si implineasca menirea stabilita ancestral in celulele domniei sale, nu perturba doar ordinea publica, ci si actul de justitie! Uau! Iata un om care-si implineste incet, dar sigur actul propriei sale existentei. I-ha! Asta-i de bine.

As dori sa-i spun lui Dan Diaconescu un mic secret de delicioasa limba romana: intre doua parti de vorbire de acelasi fel pune dracu’ o cratima, ca altfel intelege omu’ ca pe invitatu’ tau nu-l cheama Pompiliu, ci Bomba! Te pup apasat, hai pa si mai vorbim!

×
Subiecte în articol: arte