x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Lucian Mandruta va executa o decolare in direct

Antena 1 - Lucian Mandruta va executa o decolare in direct

26 Iun 2004   •   00:00

Vedeta Observatorului, Lucian Mandruta, va participa duminica, de la ora 10:00, pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, la Mitingul Anual al Aviatiei Sportive organizat de Aeroclubul Romaniei.

Lucian Mandruta, un impatimit al zborului, va sustine un zbor demonstrativ cu un avion tip Zlin 142. Duminica, la Observatorul de la ora 19:00 el va efectua o decolare in direct. "Am mari emotii inca de pe acum. Desi nu mai sunt un incepator, fiecare zbor este pentru mine unic. Anul trecut, la acest miting au fost prezenti aproximativ 50.000 de oameni. Sa fac o decolare in direct, la Antena 1, este o provocare", spune Mandruta. Vedeta Antenei va comenta, alaturi de directorul Aeroclubului Romaniei, Teodor Bistreanu, demonstratiile de zbor. Lucian are brevet de pilot din 1997 si are la activ peste 150 de ore de zbor. De asemenea, vedeta ANTENEI 1 a ales sa se casatoreasca… intr-un avion.

Publicul bucurestean este invitat sa participe la acest miting incepand cu ora 9:30, intrarea fiind libera. Spectacolul aviatic va dura doua ore.

×
Subiecte în articol: arte