x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Audienta geniala la "Geniali"

Audienta geniala la "Geniali"

27 Feb 2005   •   00:00

Superproductia "Geniali", realizata de Antena 1 in colaborare cu Sagitarius Communication, a fost lider de audienta atat vineri seara, cand a fost transmisa prima parte a show-ului, cat si sambata.

CUPLU. Florin Piersic, alaturi de Gabi Firea
Aceasta prima editie a galei a fost prezentata de Gabriela Vranceanu-Firea si de George Mihaita si l-a avut drept sarbatorit pe Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiti actori romani. Celebrii invitati prezenti in platou, amintirile depanate pe parcursul celor patru ore de transmisie si surprizele facute sarbatoritului au captat atentia celor mai multi romani, astfel ca "Geniali" a plasat Antena 1 pe primul loc in topul de audienta.

Astfel, vineri seara, in intervalul orar de transmisie a supershow-ului (20:15-23:05), Antena 1 a avut un rating de 13,4% si o cota de piata de 27,3% in randul publicului din mediul urban, surclasand Pro TV, care a inregistrat doar 9,7% si o cota de piata de 20,9%, cu un film de actiune in care rolul principal a fost interpretat de Steven Seagall. Minutul de aur al serii a fost tot al Antenei 1: la ora 22:00, in timpul emisiunii "Geniali", ratingul a fost de 19,2%, iar cota de piata de 41,3%.

Clasamentul televiziunilor in topul de audienta a ramas neschimbat, si sambata seara. Antena 1 a inregistrat, in randul publicului din intregul mediu urban, un rating de 13,1% si o cota de piata de 27,3%, in timp ce Pro TV a avut audienta la aproximativ jumatate din cifrele atinse de "Geniali": 6,8% rating si 14,1% cota de piata. Superproductia Antenei 1 a fost lider si pe segmentul de varsta 18-49 de ani, unde a avut 10,3% rating si 25,6% cota de piata. Varful de audienta al serii a apartinut tot televiziunii din Baneasa: la ora 22:03, Antena 1 a atins 19,8% rating si 41,8% cota de piata, conform datelor TNS - AGB International. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte piata cota