x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Beigbeder :Urmare la "199.000 lei"

Beigbeder :Urmare la "199.000 lei"

de Jurnalul National    |    25 Oct 2007   •   00:00

Frédéric Beigbeder va lansa măine la Librăria Cărtureşti ultima sa carte "Iartă-mă!... Ajută-mă!..."/ "Au secours pardon", o continuare a aventurilor personajului Octave Parango, din romanul "199.000 lei"

Frédéric Beigbeder va lansa măine la Librăria Cărtureşti ultima sa carte "Iartă-mă!... Ajută-mă!..."/ "Au secours pardon", o continuare a aventurilor personajului Octave Parango, din romanul "199.000 lei", transmite Editura Pandora M.

"Iartă-mă!... Ajută-mă!..." este o continuare a romanului "199.000 lei" cu acelaşi personaj, Octave Parango, care iese din inchisoare pentru a se ocupa de campania publicitară a partidului comunist din 2002, şi a anima o emisiune de 99 de zile. Fascinat de Rusia, Octave acceptă meseria de "talent scout", mai exact el racolează fetişcane, posibile top modele, pentru campaniile publicitare din Franţa. Plătit de o agenţie de manechine, Octave abordează cele mai "bune" fete, pentru a le alege pe acelea, puţine, care devin etalon de frumuseţe in revistele mondene. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte