x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Biroul lui Florin Călinescu din serialul "Anticamera" a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

Biroul lui Florin Călinescu din serialul "Anticamera" a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

de Jurnalul National    |    05 Mar 2008   •   00:00
Biroul lui Florin Călinescu din serialul "Anticamera" a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu


Florin Călinescu interpretează rolul de preşedinte în serialul de ficţiune "Anticamera", difuzat din 9 martie, la Pro TV, de la biroul şi scaunul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, mobilier pe care şi Sir Elton John s-a arătat, la un moment dat, interesat să-l achiziţioneze.




Florin Călinescu interpretează rolul de preşedinte în serialul de ficţiune "Anticamera", difuzat din 9 martie, la Pro TV, de la biroul şi scaunul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, mobilier pe care şi Sir Elton John s-a arătat, la un moment dat, interesat să-l achiziţioneze. Biroul şi scaunul pe care stă Florin Călinescu în timpul serialului "Anticamera" valoarează 300.000 de euro şi cântăreşte trei tone. Mobilierul a fost comandat special pentru aniversarea din 1990 a lui Nicolae Ceauşescu. După Revoluţia din 1989, mobila a rămas timp de 16 ani în depozitele fabricii producătoare, SC IMAR Arad. "Am primit chiar şi o ofertă de la una dintre casele de licitaţii din Londra, dar am decis că mobila destinată lui Ceauşescu face parte din istoria fabricii şi trebuie să rămână în ţară", a mărturisit Mauro Frola, directorul fabricii. Telespectatorii Pro TV îi vor mai putea urmări în serialul "Anticamera", care debutează la Pro TV, duminică, de la ora 22.30, pe actorii Şerban Ionescu, Dragoş Stemate, Raluca Gheorghiu, Haralambie Gromoşteanu, Ela Prodan, Irina Antonie şi Iuliana Pană.

×
Subiecte în articol: arte