x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CheFest 2008 - Student, eliberează-te!

CheFest 2008 - Student, eliberează-te!

13 Mai 2008   •   00:00

Unsprezece organizaţii studenţeşti din Bucureşti şi-au dat mîna pentru a organiza a doua ediţie a festivalului CheFest. Evenimentul se va desfăşura între 15 şi 18 mai, în campusurile universitare ale Universităţii Politehnică, ale ASE-ului şi ale Universităţii Bucureşti.Unsprezece organizaţii studenţeşti din Bucureşti şi-au dat mîna pentru a organiza a doua ediţie a festivalului CheFest. Evenimentul se va desfăşura între 15 şi 18 mai, în campusurile universitare ale Universităţii Politehnică, ale ASE-ului şi ale Universităţii Bucureşti.

CheFest 2008, desfăşurat sub sloganul „Student, eliberează-te!“, îşi propune să reactiveze spiritul studenţesc şi să-i scoată în aer liber pe tinerii care studiază în Capitală. Joi, în prima zi de festival, o expoziţie foto cu tema „Student, eliberează-te“ va fi amenjată în faţa Facultăţii de Comerţ din cadrul ASE, iar seara Paraziţii vor urca pe scena amenajată în faţa clubului Maxx din Regie alături de Suie Paparude, Crush şi Alexandra Ungureanu, Alex şi Connect-R.

Vineri, Cristian Tudor Popescu este invitatul studenţilor la conferinţa „Presa ­ a patra putere în Stat?“ (în Aula Magna a Facultăţii de Drept). Sîmbătă, organizatorii propun streetball şi tenis de picior, în incinta campusului UPB. Cei care nu sînt pasionaţi de mişcare pot participa la competiţiile de go, şah, whist.

Ultima zi este dedicată showurilor de hip-hop şi street dance, întrecerii cu cărucioare de supermarket, maşinuţe şi role. Seara se va încheia cu un concurs de stand-up comedy.    
        

×
Subiecte în articol: culture club