x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concurs - Fanii "Vivere" lupta pentru un sejur in Italia!

Concurs - Fanii "Vivere" lupta pentru un sejur in Italia!

22 Iun 2004   •   00:00

Cei mai pasionati fani din Romania ai popularului serial "Vivere", transmis la Antena 1 de luni pana vineri, de la ora 17:45, vor avea ocazia unica de a-si petrece concediul din acest an in Italia, intr-un hotel de lux, pe malul lacului Como, la doar 7 kilometri de localitatea unde se filmeaza popularul serial!

Concursul organizat de Antena 1 a debutat luni, 21 iunie, si se va incheia vineri, 16 iulie 2004. In toata aceasta perioada, Jurnalul National va publica in fiecare zi un talon de concurs pe care telespectatorii vor trebui sa-l completeze cu datele personale, sa-l decupeze si sa raspunda corect la intrebarea din fiecare talon, legata de subiectul episodului "Vivere" din ziua respectiva. Toate cele cinci taloane adunate in decurs de o saptamana, de luni pana vineri inclusiv, vor fi trimise intr-un plic pe adresa Antena 1, Bdul Ficusului 44A, etaj 3, Bucuresti, Sector 1. Castigatorul saptamanii va fi desemnat prin tragere la sorti, iar numele fericitului fan "Vivere" care va pleca in Italia va fi anuntat atat la Antena 1, cat si in Jurnalul National de sambata.

In fiecare saptamana, Antena 1 va oferi astfel unui pasionat al serialului italian o vacanta de sapte zile pentru doua persoane in Moltrasio, la Grand Hotel Imperial, hotel cotat cu patru stele, cu piscina, gradina, plaja pe malul lacului, restaurante si baruri. Toate cheltuielile pentru transportul cu avionul, cazare si mic dejun vor fi incluse in premiu. Mai mult, castigatorul va primi si bani de buzunar pentru sederea sa in Italia, pe malul superbului lac Como!

Asadar, tot ce trebuie sa faca telespectatorii care indragesc serialul "Vivere" este sa-si dovedeasca fidelitatea fata de aventurile familiilor Gherardi, Bonelli, Di Carolis si Canale, raspunzand zilnic corect la intrebarea de pe talonul din Jurnalul National, legata de episodul din ziua respectiva al serialului. Regulamentul complet al concursului poate fi gasit pe site-ul Antenei 1: www.antena1.ro.

×
Subiecte în articol: arte