x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cristian Mungiu, premiant la IAA Excellence Awards

Cristian Mungiu, premiant la IAA Excellence Awards

de Jurnalul National    |    26 Mar 2008   •   00:00

Regizorul Cristian Mungiu a fost premiat pentru beneficiile de imagine aduse României prin succesul înregistrat de filmul său “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” fiind desemnat de către International Advertising Association Romania (IAA) drept persoana care a provocat cele mai multe emoţii anul trecut.



Regizorul Cristian Mungiu a fost premiat pentru beneficiile de imagine aduse României prin succesul înregistrat de filmul său “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” (Palme d’Or la Cannes, ediţia 2007), fiind desemnat de către International Advertising Association Romania (IAA) drept persoana care a provocat cele mai multe emoţii anul trecut.
Premiul i-a fost decernat în cadrul ceremoniei IAA Excellence Awards, eveniment aflat la prima ediţie şi care are scopul de a premia excelenţa în diverse domenii de activitate.
Cristian Mungiu a mulţumit pentru premiul acordat şi a declarat că şi industria de publicitate din România depinde, ca şi industria cinematografică, de gustul publicului şi de proiectele pe care oamenii din domeniu, care au puterea de a le valida, aleg să le finanţeze.
Un alt premiu de excelenţă acordat de IAA a fost acordat lui Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei Sporturilor, "unul dintre cei mai verticali şi mai talentaţi jurnalişti care a decis să intre în blogosferă demonstrând că aceasta poate fi locul unor opinii agregate", potrivit board-ului IAA.
La gală au fost premiate mai multe personalităţi care îşi desfăşoară activitatea în domeniul marketing şi comunicare şi care s-au făcut remarcate prin activităţile desfăşurate pe parcursul anului trecut.
În cadrul evenimentului, au fost comemorate trei personalităţi care ar fi trebuit să primească premii de excelenţă la prima ediţie a acestei gale: Ralu Filip, fostul preşedinte al CNA, Dan Moldovan (Pilu) - Creative Director al Propaganda şi fotograful Petrică Pavel.
            

×
Subiecte în articol: arte