x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cu botu’ pe ganduri

Cu botu’ pe ganduri

08 Noi 2004   •   00:00

Si acum va prezentam o emisiune. O emisiune de divertisment, de pe National TV. Nu va spun cum se numeste, ca sa ma uit numai eu la ea; nu va spun nici cine o modereaza; vreau sa duc cu mine in mormant acest secret.
LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Ei bine, hai! Hai, ca m-ati innebunit! V-am spus sa nu mai faceti figura aia, ca stiti bine ca nu pot sa rezist. Asta e santaj jegos, pe cuvantul meu daca nu! Ca sa fac o concesie si ca sa scap de figura asta lunga-irezistibila si de clipitul asta din ochi, am sa va spun ca emisiunea se numeste "Fresh Club". Dar am sa continuu sa fac pe secretoasa in privinta numelui moderatoarei. Nu de alta, da’ chiar nu-l stiu.

In aceasta emisiune au venit niste tineri care au dansat "dans de strada". Pe urma moderatoarea a intrebat-o pe o gagica misto, care cica era psiholog, ce vor sa zica tinerii astia cu dansul lor. Arata bine, asa, ganditoare. Pe urma, ea a spus: "Prin dans, tinerii exprima libertatea de a se exprima". Misto, nu?

Dar cel mai super de super moment a fost de departe cel cu baietii de la "Amore", care au interpretat o piesa in prima auditie. Interesant de remarcat au fost urmatoarele versuri, care au fost de natura sa ma puna cu botul pe ganduri toata seara: "Vreau acum sa dai/Pentru mine tot ce ai". Pai stai putin, iubitu’, sa ma scotocesc... asa... uite ce pot sa-ti dau eu: 450.000 de lei din buzunarul asta, din interior, cheile de la casa, ochelarii mei de soare super-trendy (da’ sa stii ca renunt cu greu la ei!) si calendarul meu cu Emil Constantinescu pe care-mi notez "daca-ma-ntelegi-ce-vreau-sa-spun". Hai, ca ti le dau tie pe toate. Da’ poate totusi, dai si tu o bere, macar!

×
Subiecte în articol: arte