x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA - 3 iulie 2004

CULTURA/MASS-MEDIA - 3 iulie 2004

03 Iul 2004   •   00:00
Record "Spiderman 2". Una dintre cele mai mari productii hollywoodiene, "Spiderman 2", a stabilit in prima sa zi in cinematografe un record in ceea ce priveste numarul de spectatori, avand incasari de aproximativ 40,5 milioane de dolari. A doua parte a aventurilor omului-paianjen, interpretat de Tobey McGuire, a fost lansata miercuri pe 4.152 de ecrane din America de Nord. In 2002, primul film "Spiderman" a dinamitat recordurile existente pentru incasari in prima zi de la lansare, cu 114,8 milioane de dolari. Filmul a avut 806 milioane de dolari incasari pe plan mondial, unde in clasamentul de box-office ocupa in acest moment locul 11. (Sebastian S. Eduard)

CD Apus de Soare. Editura "Casa Radio" a Societatii Romane de Radiodifuziune a scos pe piata dublul CD cu piesa "Apus de Soare", de Barbu Stefanescu Delavrancea. Adaptarea radiofonica a academicianului Mihnea Gheorghiu are in distributie nume de prestigiu ale scenei romanesti: George Calboreanu, Mircea Anghelescu, Clody Berthola, Fory Etterle. CD-ul marcheaza lansarea colectie "Fonoteca de Aur". (Sebastian S. Eduard)

Final la "Bulandra". "Anatomie. Titus. Caderea Romei", de Heiner Muller, o excelenta piesa in montarea lui Alexandru Darie va avea in aceasta duminica, la Teatrul "Bulandra", Sala "Toma Caragiu", ultima reprezentatie din aceasta stagiune. Totodata, tot duminica, la Sala Izvor se va juca pentru ultima oara in aceasta vara piesa "Cafeneaua", de Sam Vbobrick si Ron Clark, in regia lui Horatiu Malaele. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte