x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA/Info

CULTURA/MASS-MEDIA/Info

18 Mar 2005   •   00:00

19 MARTIE 2005
DAN NEGRU, COMENTATOR. Antena 1 transmite in direct sambata, de la ora 20:15, meciul dintre FC National si Poli Timisoara. Alaturi de comentatorul partidei, Cosmin Baleanu, se va afla si prezentatorul emisiunii "Ciao, Darwin!", Dan Negru. "M-am bucurat extrem de mult cand mi s-a propus sa comentez aceasta partida. Eu sunt din Timisoara, dar ca un adevarat comentator sper sa fiu impartial", spune Dan Negru.

"CIAO, DARWIN!", LIDER. Spectaculoasa confruntare dintre romani si straini, prezentata la "Ciao, Darwin!" joi seara de Antena 1, a fost urmarita lider de audienta. Show-ul prezentat de Dan Negru a avut un rating de 9,9%. In acelasi interval orar cu "Ciao, Darwin!", Pro TV, cu productia cinematografica "Masuri disperate", a avut doar 7,2% rating.

STIRI DE WEEK-END. National TV a facut inca o achizitie. Dupa ce Sorin Ovidiu Balan a semnat cu postul amintit, a venit randul lui Radu Herjeu. El va face echipa la pupitrul stirilor de week-end cu Oana Fingu. Oana si Radu au mai format un cuplu de prezentatori in urma cu cinci ani. Incepand de azi, telespectatorii ii pot urmari pe cei doi la fiecare sfarsit de saptamana, sambata si duminica, incepand cu ora 18:30, cand vor prezenta "24 de ore National TV".

×
Subiecte în articol: arte