x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA/Info

CULTURA/MASS-MEDIA/Info

09 Noi 2004   •   00:00

9 NOIEMBRIE 2004

"DIN DRAGOSTE" DE 150 DE ORI. Astazi, emisiunea "Din dragoste" implineste 150 de editii. Emisiunea cu cea mai mare audienta din ultimul timp se poate mandri cu cateva performante. Mircea Radu si echipa sa au reusit sa faca fericite peste 120 de persoane, prin intermediul celor mai surprinzatoare declaratii de dragoste; au incercat sa impace si sa reuneasca peste 600 de oameni si, nu in ultimul rand, au realizat 42 dintre cele mai spectaculoase demonstratii de dragoste - pe apa, pe uscat, in aer si pe cladiri.

DECES. Actorul american Howard Keel, care a contribuit cu succes la adaptarea pentru marele ecran a unor comedii muzicale de pe Broadway, s-a stins din viata duminica, in urma unui cancer de colon. In 1953, Howard Keel se afla pe afisul comediei muzicale "Calamaty Jane" cu Doris Day.

In acelasi an, actorul cu voce de bariton a jucat rolul principal in alta comedie muzicala, "Kiss me Kate". In anii ’80, Howard Keel a jucat in serialul "Dallas", interpretand rolul lui Clayton Farlow, un fermier care se casatoreste cu Miss Ellie dupa moartea primului sot al acesteia.

ELECTORALE. Emisiunile electorale ale Antenei 1 din zilele de marti si miercuri vor aduce in fata telespectatorilor candidati cu nume sonore. Astfel, astazi, la "Se intampla in Romania", Mihai Gadea va sta de vorba cu Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, candidati la functia de prim-ministru din partea Uniunii PSD si PUR, respectiv a Aliantei PNL-PD. Gabriela Vranceanu Firea va discuta miercuri, incepand de la ora 20:15, in cadrul emisiunii "Seara presedintilor", cu trei aspiranti la fotoliul de presedinte: Gigi Becali, Raj Tunaru si Ovidiu Tudorici.

Tot miercuri, dar dupa Observatorul de noapte, urmeaza o noua intalnire cu Mihai Gadea, care va dezbate impreuna cu invitatii sai despre chestiunile arzatoare ale economiei romanesti.
×
Subiecte în articol: arte