x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De 1 iunie, copiii intră gratis la teatrul Ion Creangă

De 1 iunie, copiii intră gratis la teatrul Ion Creangă

de Roxana Ioana Ancuta    |    30 Mai 2008   •   00:00

De 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, la Teatrul Ion Creangă copiii beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, la spectacolul “Sămînţa Vrăjită”, spectacol realizat în maniera Commediei Dell’ Arte

De 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, la Teatrul Ion Creangă copiii beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, la spectacolul “Sămînţa Vrăjită”, spectacol realizat în maniera Commediei Dell’ Arte, în regia lui Mihai Manolescu, după o idee de Maria Manolescu.


Aşadar, copiii, şi nu numai, sînt invitaţi să urmărească aventurile Colombinei şi ale lui Arlecchino, într-o poveste în care o floare cu seminţe vrăjite poate transforma orice vis în realitate.

În deschidere, un grup de 11 copii de la Casa Sfîntul Ioan din Bucureşti vor prezenta un scurt moment artistic ­ “Hai, prieteni, să ne bucurăm”, dedicat zilei de 1 Iunie.

“Sămînţa vrăjită” va începe la ora 11:00 şi este adresat copiilor peste 8 ani.

La finalul piesei de teatru, copiii vor primi provocarea unui joc cu surprize: să întruchipeze personaje din poveştile preferate, cu ajutorul animatorilor de la Blu Party, care vor organiza o şedinţă de face painting în foyerul teatrului .


Cei care aleg să facă o plimbare în parcul Cişmigiu sînt invitaţi să participe la spectacolul interactiv “Două veşti şi trei poveşti”, realizat de actorii Teatrului Ion Creangă în colaborare cu ARCUB ­ Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti .

×
Subiecte în articol: arte