x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De Pasti, la Antena 1

De Pasti, la Antena 1

28 Apr 2005   •   00:00

Inainte dar si in cele trei zile in care ortodocsii sarbatoresc Pastile, Antena 1 a programat o serie de programe incitante: concerte, emisiuni in editie speciala si filme de clasa.



  • de CRISTIANA STAMATESCU

  • SHOW. Divertis sarbatoreste Pastile de 1 Mai. Si invers
    Inca de astazi, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmari MTV Romanian Music Awards, la care participa cei mai in voga solisti si trupe romanesti la ora actuala. Nu vor lipsi nici vedete internationale ca Despina Vandi sau Danzel.

    Dupa spectacolul Premiilor MTV, Antena 1 va ofera de la ora 22:30 excelenta comedie "10 chestii nu-mi plac la tine", una dintre cele mai reusite adaptari moderne ale piesei shakespeariene "Imblanzirea scorpiei". In rolurile principale se afla doi tineri actori deveniti deja staruri: Julia Stiles si australianul Heath Ledger, cunoscut din superproductia "Patriotul".

    INVIERE. Slujba de Inviere va fi transmisa de pe malul Marii Negre, in acest an. Antena 1 ii invita pe telespectatori, cu ocazia acestei mari sarbatori a crestinatatii, la Mangalia, pentru a lua "Lumina de la malul marii".

    Imediat dupa Slujba de Inviere, la ora 0:15, Antena 1 transmite filmul "Pasiune neimblanzita", in regia actorului laureat cu Oscar Billy Bob Thornton. Superba poveste de dragoste dintre un cowboy si fiica unui bogat fermier mexican are o distributie de exceptie, in fruntea careia stralucesc Matt Damon si Penelope Cruz.

    IN FAMILIE. In prima zi de Pasti, invitatii Mihaelei Radulescu vor fi in familie alaturi de telespectatorii Antenei 1. In aceasta zi mare, Angela Similea sarbatoreste la "Duminica in familie" 35 de ani de cariera, ocazie cu care va lansa un nou CD si va sustine un recital. Actrita Emilia Popescu va fi si ea invitata in show-ul Mihaelei Radulescu, iar artisti si oameni politici vor transmite mesajele lor, cu ocazia Pastilui, telespectatorilor Antenei 1.

    De 1 mai, Divertis a pregatit o editie speciala a show-ului in care momentele de umor dedicate Pastilui vor alterna cu cele inchinate Zilei Internationale a Muncii. "Pentru ca in acest an Pastile si 1 Mai muncitoresc pica in aceeasi zi, am hotarat sa marcam ambele evenimente evident, in felul nostru caracteristic", afirma Toni Grecu.

    GENIALI. In a doua zi de Pasti Antena 1 ofera iubitorilor de filme de calitate superbul film clasic "Sissy", la 50 de ani de la lansarea lui, cu Romy Schneider in rolul principal.

    "Privighetoarea" muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu, se numara printre sarbatoritele "Geniali", superproductie ce va fi transmisa de Antena 1 luni, 2 mai, la ora 20:30, in cea de a doua zi de Pasti. Apreciata interpreta face confesiuni in premiera marelui public si are drept invitati artisti romani cu autentica valoare, cum ar fi Felicia Filip sau Draga Olteanu Matei. Gala a fost prezentata de Gabriela Vranceanu-Firea si Mircea Radu.

    SURPRIZA. Buzdugan, cu batic pe cap si metamorfozat intr-o tanti simpatica si pusa pe glume, fana inraita a lui Mircea Radu, i-a facut acestuia o vizita in platoul emisiunii "Din Dragoste", unde a primit chiar o misiune importanta, aceea de a ajuta un barbat indragostit sa-i faca sotiei o declaratie de dragoste. In aceasta "misiune" din dragoste, Buzdugan a avut la dispozitie un intreg arsenal de seductie: o limuzina luxoasa, sampanie si flori. Totul marti, in cea de a treia zi de Paste.

    REINTALNIRE
    Ionut Dolanescu a reusit ceea ce nimeni nu mai spera sa se intample: la emisiunea "Folclorul contraataca" din prima zi de Paste, de la ora 20:30, telespectatorii ii vor putea vedea pe Maria Ciobanu si Ion Dolanescu impreuna, pe aceeasi scena, interpretand un cantec in duet. Cei doi mari solisti de muzica populara au acceptat sa se revada de dragul fiului lor, Ionut Dolanescu, prezentatorului emisiunii "Folclorul contraataca". "Minunea de Pasti pentru mine a fost tocmai faptul ca mama si tatal meu au acceptat sa se reintalneasca", a declarat Ionut Dolanescu.
    ×
    Subiecte în articol: arte antena