x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Dedu U-ra-cio-su’!

Dedu U-ra-cio-su’!

20 Iul 2004   •   00:00

Nu-nteleg de ce-i repede Mihai Dedu pe toti participantii in jurnalul matinal al Pro TV, de vreme ce tot ce face el, impreuna cu inimoasa aia de langa el, este sa anunte un grupaj de stiri pe scurt!

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Pe Dobrovolschi-l repede, pe Netty Sandu o repede, pe Busu’ il repede!

Toate astea pentru o singura cauza: "Sa vedem acum principalele stiri pe scurt!", dupa care intra un grupaj de stiri. Dupa care vine si baiatu’ ala de la sport, pe care-l repede de nu se vede, si jurnalul continua tot asa, ca un perpetuum mobile expirat.

Mihai Dedu se joaca de-a seful cu aceeasi placere cu care un pusti ramas singur acasa se-apuca sa devasteze florile din ghivecele maica-sii.

Sau ia pisica, o schingiuieste cu bricheta lu’ tac-su, dupa care o arunca peste balcon, sigur fiind ca va cadea in picioare, ca orice pisica respectabila, si mizand, desigur, pe restul de vieti pe care patrupedul le mai are de trait.

Intr-un concurs pentru cel mai uracios prezentator de televiziune, Dedu ar castiga detasat. In matinalul protevist, Dedu apare ca o planeta pe langa care graviteaza toti ceilalti. Se tem de Dedu, il respecta, se pleaca la orice inflexiune a vocii lui.

Dintre toti, Netty Sandu pare cea mai fricoasa. Se duce repede-repejor la locul ei si incepe sa recite.

Apropo de asta, Netty Sandu are un tic: desface in silabe ultimele cuvinte ale fiecarei fraze, subliniind in acelasi timp cu mainile. De fapt, cu tot trupul.

"Trebuie profitat de ac-tu-a-la con-junc-tura", "situatii ca-re se re-zol-va din mers". De fapt, o si inteleg.

La cati trag de ea sa vorbeasca mai repede, ma si mir ca nu se blocheaza in fata zodiilor si se rezuma doar la gesticulari si unduiri apetisante.

Netty Sandu e o vic-ti-ma a ti-ra-nu-lui de De-du! Netty Sandu ar tre-bu-i sa-l pu-na la punct pe De-du, in di-rect, da-ca se poa-te! Ar trebui sa-l ame-nin-te cu o con-junc-tu-ra astrala foar-te prost as-pec-ta-ta si ca, daca mai continua in aceeasi maniera, ia Lu-na si-i da cu ea in cap!
×
Subiecte în articol: arte netty sandu