x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Din cluburi adunate…

Din cluburi adunate…

31 Mar 2005   •   00:00

Incepand de astazi, Jurnalul National va invita sa petrecem impreuna. Sa umblam hai-hui, prin cluburi. Oferta e vasta: spectacole, concerte si petreceri cate vrei.


  • de MIRUNA MIHALCEA
  • CULTURE CLUB
  • La multi ani, de 1 Aprilie!



    CASTIGATOR. Catalin Raiu o data, Catalin Raiu de doua ori...adjudecat!
    Pacalici Party in Club Prometheus. In program, Taxi, El Negro, Marfar, glumetii si publicul. Aplauze, fara doar si poate. Haz, de la sine-nteles. Prietenii - se poate fara? Iar necazul n-are rezervare!

    Gazda, Bogdan de la El Negro. Avea si el o durere. Pe care, generos, ne-a-mpartasit-o: "Caut pe cineva careia sa-i spun la miezul noptii: Uite, e luna plina!... care sa faca o pasiune pentru mine!". Ceea ce va dorim si dumneavoastra.

    DIN PROGRAM. "Sa ne radem", in aceasta seara de sarbatoare nationala si internationala. E si juriu. Unii or sa spuna glume. Cum? Pai...in felul lor, ne anunta Gabriel Musetescu, in acordurile lui Frank Sinatra, care zicea ceva de "My way". In felul lui.

    STAND UP COMEDY. Irina Munteanu, fata de la Ploiesti care da tonul, e suparata pe ai ei. C-au pacalit-o cu Mos Craciun si cu barza, un fel de complice la treaba cu copiii. Dar asta nu-i nimic pe langa bietul sucevean. Hobby-ul lui e frecatul de menta. Interpreteaza un libanez nefericit. Lipsa nu duce. De neveste. Cu par pe picioare. Vine "la Robania" sa caute unele fara. Sa le faca cucoane. Sa nu mai fie ele a 5-a roata la caruta. Sa fie mai bine a "11-a senila la tanc". Dup-aia vine Catalin. Tare baiatu’! Moldovean si cret, in nici un caz spumos. Asta e vinu’. Nu-i place de Iliescu. Ca de plictiseala, l-a "tepuit" pe Cozma. Saracu’ Cozma. "Hai iesi. Umbla. Fii liber. Da? Bine. Ma duc. Asa, du-te. Tapa, fraiere! Te-am facut." Nebunatic si Iliescu asta. "Iezista" insa si-o explicatie: presedinte a fost, copii a facut, lumea a vazut-o, ce naiba sa mai faca la varsta lui, daca nu sa se joace cu Cozma? A! Sa nu uitam de Monica Vlad. Misto fata. Ne-a zis ceva de lecitina. Un banc cu oistea-n gard. Da’ dup-aia s-a calmat. Voia doar sa urce pe scena. Bravo, Monica. Esti promovata. Ii place turcoazul. Poate d-asta...

    PREMII UMFLATE. La propriu! Artistul care se respecta nu mai performeaza azi in doru’ Lelii. De la Pacalici Party, cel putin, a plecat cu tolba plina. Cu baloane. Locul trei a luat crema: trei baloane. Dupa care bugetul a scazut pe masura numaratorii inverse. Locul unu s-a pacalit. A plecat cu un balon stingher. Oricum, baiat extraordinar Catalin, fruntasul, actor de la mama lui. Si, pe aceasta cale, n-a uitat sa-i multumeasca ei, mamei, pentru aportul deosebit in demersul obtinerii acestui balon special. Daca-l cautati, probabil ca n-o sa-l gasiti. O fi urmat exemplul lui Bogdan si-acum cauta pe cineva care sa faca o pasiune pentru el...

    SCORURI SI DECORURI
    Muzica. Chitare, tobe, saxofoane. Un decor muzical, asadar, taman bun ca sa-ti indeplinesti eroic datoria de onoare de 1 Aprilie: farsele. Numai ca nici "hihihi", nici "hahaha" nu merg fara un indulcitor, ceva. Fara nitica zbantuiala, fara tropaiala mimata in capul scaunelor. Asa, usor ridicol, dar teribil de vesel, cand iti faci ochii roata si vezi ca-ncep sa dantuiasca scaunele-mprejur. Ce samba, ce latino, ce valsuri vieneze... Unde mai pui lichidele, care se laudau cu "scoruri" intre 50.000 racoritoarea si 7 milioane Dom Perignon-ul de vaza, si care acompaniau la fel de vesel mesele din recuzita. In rest, la capitolul antren, studentii s-au aratat care mai de care mai pusi pe... vacanta!
    ×
    Subiecte în articol: culture club