x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Divertis revine pe micile ecrane

Divertis revine pe micile ecrane

de Cristiana Stamatescu    |    04 Oct 2007   •   00:00
Divertis revine pe micile ecrane

Lume, lume, duminică seară, la ora 20:30, panglica celui mai mare mall din Romănia, cel care poartă numele Divertis, va fi tăiată la Antena 1.

Lume, lume, duminică seară, la ora 20:30, panglica celui mai mare mall din Romănia, cel care poartă numele Divertis, va fi tăiată la Antena 1.

Divertis Mall va fi cel mai mare mall din Romănia, cu cei mai mulţi vizitatori, magazine in care se vor "vinde" politică, realitate, evenimente, toate ambalate, bineinţeles, in stilul Divertis. "Formatul acestui sezon este mai complex şi mai sofisticat, dar, in acelaşi timp, şi foarte corelat la actualitatea noastră romănescă", spune Toni Grecu. Ca la orice lansare, nu puteau lipsi vedetele şi politicienii, Elena Udrea fiind prima invitată a grupului in acest sezon. Cea mai sexy femeie-politician din Romănia va discuta despre efectele negative ale unui hotdog in comparaţie cu un cărnat de Pleşcoi. "Romănia aburească", altă noutate a sezonului, cuprinde instantanee hilare culese de Cristian Greţcu din diverse cărciumi, crăşme şi bodegi de pe tot cuprinsul patriei. Din distribuţie nu va mai face parte, in perioada următoare, Gyuri Pascu, prins atăt in turneul de lansare a discului său, căt şi intr-un proiect teatral la Cluj. Componenţa grupului Divertis s-a mărit prin cooptarea a doi tineri actori foarte talentaţi, Claudiu Maier şi Andreea Enache.

ANIMAT PLANET. Politicienii şi vedetele se fac de desene animate intr-un nou sezon Animat Planet Show, numai la Antena 1, duminică de duminică, de la 21:30, după Divertis, incepănd cu 7 octombrie.

"Nicolescu forever" este noua peliculă animată in care comisarul Sergiu Nicolaescu este urmărit de o bandă de tineri regizori premiaţi, conduşi de Cristi Puiu şi Mungiu. Filmul care i-a transformat pe dinamovişti in spartani a ajuns şi el subiect de animaţie. Sub titlul "322 - Eroii de la Termopanae", cei 322 de spartani conduşi de neclintitul Tăricidaş promit să reziste pănă la ultimul procent in confruntarea cu oştile barbarului rege Băserxes.

×
Subiecte în articol: arte divertis