x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Duminica in familie - "Eu MI-SS mandra-n sat"

Duminica in familie - "Eu MI-SS mandra-n sat"

22 Apr 2005   •   00:00

In duminica de Florii vor fi sarbatoriti nu doar aceia care poarta nume de floare, ci si cea mai mandra din sat, castigatoarea primei editii a concursului de miss organizat de "Duminca in familie", dar si telespectatorul care a pariat corect pe cea mai buna participanta.

CONCURENTE. Pentru a merita titlul de "cea mai mandra-n sat", fetele au fost supuse si la proba de french cancan
Premiile puse la bataie de organizatorii emisiunii sunt: trofeul creat de Mariana Paschis, premiul Duminica in familie, premiul presei, premiul juriului de specialitate si o vacanta in Grecia. Toate recompensele se vor indrepta catre competitoarele de la "Eu Mi-SS mandra-n sat". Un sejur de 7 zile in Turcia va fi insa oferit telespectatorului care a ghicit castigatoarea.

Emisiunea "Duminica in familie", condusa de Mihaela Radulescu, va fi un maraton de frumusete, inteligenta, ethos romanesc si distractie. Atat in prima parte, difuzata intre orele 17:00 si 20:15, cat si in a doua parte, difuzata intre 20:15 si 21:30, telespectatorii vor avea ocazia sa reintalneasca artisti dragi: Nae Lazarescu si Vasile Murariu, Draga Olteanu Matei, Narcisa Suciu, Cornelia si Lupu Rednic, Margareta Clipa, Laura Lavric, Benone Sinulescu etc.

Cea de-a doua parte a concursului "Eu Mi-SS mandra-n sat" se anunta la fel de incitanta ca prima, care a adus emisiunii "Duminca in familie" locul I la capitolul audienta - 5,8 rating si 1,2 share - pe segmentul orar 15:00-18:30. (Mihaela Suciu)

×
Subiecte în articol: arte