x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Eu mi-SS mandra-n sat"

"Eu mi-SS mandra-n sat"

15 Apr 2005   •   00:00

La editia din acest week-end a emisiunii "Duminica in familie" se va desfasura Semifinala Concursului National "Eu mi-SS mandra-n sat", editia I.

MISS. Mihaela Radulescu, prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" va oficia concursul de frumusete "Eu mi-SS mandra-n sat"
Dupa ce au fost organizate preselectii in toata tara, in competitie au ramas doar zece fete care reprezinta fiecare zona importanta a Romaniei: Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat, Bihor, Sibiu, Mures, Maramures. Concurentele care vor intra in finala, ca si castigatoarea de la "Eu mi-SS mandra-n sat" vor fi selectate de un juriu de specialitate - format din Florentina Satmari (presedinte), Amalia Cosma (director Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"), Cornelia si Lupu Rednic - Maria Dragomiroiu, Benone Sinulescu, Laura Lavric, si de juriul presei. Trofeul creat de Mariana Pachis, doua premii speciale "Duminica in familie" sau premiul presei sunt doar cateva din recompensele puse la dispozitie de organizatori.

Invitati in spectacol sunt nume sonore precum Margareta Clipa, Draga Olteanu Matei, Ro-mania, Etno sau Marcel Pavel. Departajarea concurentelor se va face dupa urmatoarele probe: prezentarea costumului popular, proba de cantec si dans popular, proba practica, proba etno-folclorica, proba de mana.

Telespectatorii vor avea si ei ocazia sa participe la concurs. Daca va paria cineva corect pe castigatoarea concursului "Eu mi-SS mandra-n sat" va putea beneficia de o vacanta in Turcia. Atat norocoasa competitiei de miss, cat si cel care o va ghici vor fi desemnati in emisiunea "Duminica in familie" din 24 aprilie. (Mihaela Suciu)

×
Subiecte în articol: arte