x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Faithless, in Romania

Faithless, in Romania

14 Apr 2005   •   00:00

Trupa britanica Faithless va sustine pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert in cadrul turneului mondial de promovare a albumului best of "Forever Faithless", care a inceput pe 8 aprilie in Chile si se va incheia pe 27 iulie in Elvetia.

Cei care vor sa-i vada live in Bucuresti vor scoate din buzunar 750.000 de lei. Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare incepand din 25 aprilie. PREZENTA. Faithless - Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong - a devenit celebra cu albumele "Outrospective", "Sunday 8pm", "Reverence" si "No Roots". Trupa este recunoscuta drept una dintre cele mai spectaculoase prezente live din muzica electronica, iar piese ca "Insomnia" sau "We Come One" au reusit sa atraga vanzari de discuri de ordinul milioanelor.

La inceputul acestei luni, trupetii au scos pe piata albumul "Forever Faithless", ce cuprinde cele mai bune piese din ultimii 10 ani, dar si piese noi. Rollo Armstrong este cel care joaca rolul cel mai important, el fiind si producatorul trupei. Rollo a lucrat de-a lungul timpului cu nume celebre ale industriei muzicale, precum U2, Pet Shop Boys, Bjork, Simply Red, M-People, Gabrielle, Dido. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: culture club