x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Filmele de top sunt la Antena 1

Filmele de top sunt la Antena 1

14 Apr 2005   •   00:00

Pierce Brosnan, Denzel Washington, Jeff Bridges, Julianne Moore, Steve Buscemi, Dan Aykroyd, Jamie Foxx vin in aceasta luna la Antena 1 in productii cinematografice de top.



  • de CRISTIANA STAMATESCU

  • 007. PIerce Brosnan revine pe micile ecrane
    De la celebrul thriller "Colectionarul de oase" pana la exceptionala comedie a fratilor Coen "Marele Lebowski", Antena 1 ofera in aceasta luna iubitorilor de filme bune un regal cinematografic!

    Fiecare weekend aduce in casele telespectatorilor Antenei 1 productii de marca precum "Colectionarul de oase", in care Angelina Jolie joaca rolul unei politiste care isi gaseste un partener neobisnuit: un criminalist genial, dar paralizat, interpretat de Denzel Washington, "10 chestii nu-mi plac la tine", adaptarea moderna a piesei lui Shakespeare "Imblanzirea scorpiei", cu Julia Stiles si Heath Ledger, sau comedia "Marele Lebowski", o bijuterie cinematografica semnata de Joel Coen, in care Jeff Bridges, Julianne Moore, Steve Buscemi si John Goodman sunt doar cateva dintre marile nume "implicate" in scenariul nebunesc al unei false rapiri. Amuzamentul e asigurat in continuare de Dan Aykroyd si Damon Wayans, care o iau putin razna din dragoste de baschet in "Totul pentru Celtic", de Jamie Foxx, care e confundat cu un terorist in "Ostaticul".

    Actiunea are clasa si numar "de ordine", datorita lui James Bond, care vine la Antena 1 cu cel mai indragit chip al lui, cel al lui Pierce Brosnan, si doua dintre cele mai noi aventuri ale sale: "Golden Eye" si "Lumea e prea mica". In aceste filme, Bond e inconjurat de cateva dintre cele mai mari frumuseti ale lumii: Denise Richards, Famke Janssen, Sophie Marceau.

    ×
    Subiecte în articol: arte