x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gabriele Greco soseste maine la Bucuresti

Gabriele Greco soseste maine la Bucuresti

04 Noi 2004   •   00:00

Actorul Gabriele Greco (foto) (Vivere) soseste maine la Bucuresti, la invitatia Antenei 1. Greco va sosi cu un zbor Alitalia si va ateriza pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00. Prima aparitie in direct a actorului va fi maine seara, la principalul jurnal de stiri al Antenei 1, "Observatorul" de la ora 19:00.

Gabriele Greco a fost invitat sa apara la mai multe emisiuni de mare audienta din Romania, insa, deocamdata, aparitia lui este tinuta in secret si va fi cu siguranta o surpriza. Gabriele Greco se va intalni cu romanii sambata seara, de la ora 21:00, la Clubul Escape Why Not, unde va canta si ultimul sau single lansat in Italia - "Ti voglio bene" (Te iubesc), difuzat deja de radiourile din Romania. Pentru Greco si invitatii sai a fost pregatit deja un meniu special pentru party, care include caviar si somon fumme, rulade de porc si pui, dar si fructe exotice, tiramisu, whisky si sampanie.

Una dintre admiratoarele sale, castigatoarea concursului "Castiga intalnirea cu Gabriele Greco", va avea sansa sa stea cateva ore cu Gabriele, cu care va lua masa la restaurantul Zerillos, duminica dupa-amiaza.

×
Subiecte în articol: arte