x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale In memoria lui Steve Irwin

In memoria lui Steve Irwin

de Adriana V. Paduraru    |    06 Dec 2006   •   00:00
In memoria lui Steve Irwin

Posturile de televiziune Discovery Channel si Animal Planet vor difuza simultan duminica, 21 ianuarie 2007, ultimul documentar la care a lucrat regretatul "vanator de crocodili" - Steve Irwin.

Documentarul care a "ucis" vanatorul de crocodili. Documentarul la care lucra vanatorul de crocodili inainte sa moara va fi difuzat la mijlocul lunii ianuarie, anul viitor.
Discovery Channel si Animal Planet vor difuza simultan duminica, 21 ianuarie 2007, ultimul documentar la care a lucrat regretatul "vanator de crocodili" - Steve Irwin. "Ocean’s Deadliest" va putea fi urmarit, deocamdata, doar de telespectatorii din Statele Unite. Nu se stie inca momentul in care si locuitorii din Marea Britanie, Australia sau alte colturi ale lumii vor putea face acelasi lucru.

Remember. Documentarul la care lucra Steve cand a fost ucis de o pisica de mare in largul coastelor Queensland va fi difuzat impreuna cu un film despre viata lui. "The Steve Irwin Tribute" il prezinta pe vanatorul de crocodili ca tata, prieten, sot si model, asa cum este el perceput de cei apropiati, sotia, Terri, cei doi copii (Bindy si Bob), alte rude si prieteni. Naratorul documentarului, care dureaza 90 de minute, va fi Philippe Cousteau (nepotul faimosului oceanograf Jacques Cousteau), care era cu Irwin atunci cand acesta a fost ucis.

Steve Irwin a murit la 4 septembrie a.c., dupa ce o pisica-de-mare l-a intepat in piept. Avea doar 44 de ani. El a avut o contributie semnificativa in conservarea a numeroase specii de animale si a desfasurat mai multe proiecte de cercetare pentru speciile pe cale de disparitie. La scurt timp dupa moartea lui Steve, Terri Irwin a spus ca este foarte important sa continue munca sotului sau si sa invete oamenii despre viata salbatica a animalelor.

×
Subiecte în articol: arte irwin steve