x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Sep 2007   •   00:00
FINALA GBOB. Romănia va fi reprezentată pentru prima oară la finala mondială de la Londra a celui mai mare concurs de muzică din lume, "The global battle of the bands", GBOB Challenge 2007. După peste 300 de finale desfăşurate in intreaga lume, 12.000 de muzicieni participanţi şi mai mult de două milioane de spectatori inregistraţi la spectacole, tv sau radio, pentru prima oară o trupă din Romănia va avea şansa să fie prezentă la vărful industriei muzicale mondiale. Finala naţională "Romania GBOB Challenge 2007" va avea loc la 4 octombrie la Club Diesel din Cluj. Printre trupele ajunse in finală se numără: Grimus, DekaDens , Jokerman, Prometeu, Eye See Red, Mea Nox, Basilica, Cămpia Libertăţii, The Mood. (A.R.)


ALBUM COBE. Grupul punk rock Cobe a luat fiinţă in 2006 şi de atunci a susţinut mai multe concerte in diferite cluburi din
Bucureşti şi din ţară. Robert (tobe), Voix (vocal), Grim (chitară bas) şi Matei (chitară) s-au apucat de muzică după ce au ascultat la greu Bad Religion, Rise Against, NOFX, No Use For A Name, Lagwagon, Pennywise sau Anti-Flag, principalele influenţe. Referitor la albumul de debut, Cătălin Voicu (Voix) a spus: "Va fi gata cam intr-o lună". (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: arte