x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    01 Oct 2007   •   00:00
APOSTROFAT. O zicală spune că "orice naş işi are naşul" iar Dan Negru, prezentatorul show-ului de la Antena 1, "Vreau să fiu vedetă", ştie foarte clar acest lucru. Obişnuit să lucreze cu oameni mari, Dan a căpat obiceiul de a vorbi tare şi de a gesticula fără măsură, lucru nu tocmai pe placul copiilor. Incă de la prima intălnire intre Negru şi picii atomici, Anne, Mara, Mihăiţă, Andreea, Iulia, Ioana şi Tudor, aceştia l-au rugat ca pentru emisiunea lor să renunţe la stilul care l-a consacrat. Miercuri, 3 octombrie, in prima ediţie "Vreau să fiu vedetă", difuzată de Antena 1, de la ora 20:30, veţi vedea cum picii il apostrofează fără intrerupere pe Negru. (C.S.)


LANSARE. Sămbătă, 29 septembrie 2007, Insula Copiilor din Parcul Herăstrău a găzduit un eveniment muzical de excepţie. Micuţa şi talentata Verona Man, in vărstă de doar nouă ani, a lansat primul său album, produs de Casa de Discuri Electrecord.
Printre cele 11 piese prezente pe album se numără şi căteva melodii cu şanse reale de a deveni şlagăre in răndul copiilor şi nu numai: "Vrem bomboane", "Telefonul mobil", "Pufica". Pe aceeaşi scenă au mai evoluat Grupul Bim-Bam, Mihai Constantinescu, Elinne. (R.P.)

×
Subiecte în articol: arte