x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Mai 2008   •   00:00

DEŞERTUL INTE­RO­GA­ŢIILOR. La Editura Casa Cărţii de Ştiinţă a apărut cartea “De­şertul interogaţiilor”, elaborată de Adrian Niţă. Cartea prezintă c&am

DEŞERTUL INTE­RO­GA­ŢIILOR. La Editura Casa Cărţii de Ştiinţă a apărut cartea “De­şertul interogaţiilor”, elaborată de Adrian Niţă. Cartea prezintă cîteva dintre cele mai importante interogaţii filosofice formulate de filosofi de-a lungul timpului (Ce este fiinţa?, Există Dumnezeu?, De ce există statul şi nu, mai curînd, anarhia? etc.). Ineditul lucrării constă în forma interogativă de prezentare. Autorul a urmărit astfel să contribuie la elucidarea răspunsurilor, fapt ce conferă o savoare specială lucrării.

 

 

LICITAŢIE. La licitaţia de la Europa FM a participat şi o cele­bri­tate. Ilie Năstase a oferit un echipament complet şi o rachetă de tenis, cu autograf. Aflat la Paris, Năsta­se a stat de vorbă la telefon cu Mo­nica Anghel şi Bogdan Miu şi a spus că fetiţa lui, Alessia, se va bu­cu­ra de iPhone, însă mai important decît telefonul este faptul că ascultătorii vor fi încurajaţi astfel să meargă mai departe şi să mă­reas­că din nou miza. Dacă iPho-­ne-ul pleacă la familia Năs­ta­se, unde vor ajunge echipamentul şi racheta lui Ilie aflăm astăzi. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte