x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

31 Mai 2008   •   00:00

ULTIMA ZI. Licitaţia de la Europa FM s-a încheiat astăzi, după trei săptămîni în care Bogdan Miu, Monica Anghel şi ascultătorii s-au cunoscut mai bine, s-au bucurat unii de ceilalţi şi au facut schimb de obiecte de suflet sau obiecte cu valoare materială. Povestea a început cu scoaterea la licitaţie a căştilor lui Bogdan Miu. Care au fost schimbate pe un aparat de radio din 1950. Cea mai valoroasă ofertă făcută de ascultători a fost însă o excursie pentru două persoane, 7 zile, în insula Creta, în Grecia.

 

 

FINAL. Teatrului Naţional Bucureşti prezintă astăzi ultima reprezentaţie a spectacolului Chicago, după trei ani în care musicalul s-a jucat aproape la fiecare sfîrşit de săptămînă pe scena Naţionalului bucureştean. Bilete, cu preţuri cuprinse între 25 RON şi 55 RON, se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, iar cei care doresc mai multe informaţii le pot afla de pe pagina web a spectacolului: www.muzicalulchicago.com. Din distribuţie îi reamintim pe Aurelian Temişan, Anca Ţurcaşiu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Ozana Barabancea, Silviu Biriş, Vasile Calofir, Radu Captari şi Orodel Olaru. (O.M.B.)

 

 

PORŢI DESCHISE. Opera Naţională din Bucureşti îşi deschide porţile pentru cei mai mici dintre spectatorii săi. Astfel, dumincă 1 iunie, ora 11:00, copiii sunt invitaţi în Foaierul teatrului, să asiste la punerea în scenă a basmului simfonic Petrică şi lupul, sub îndrumarea actriţei Maia Morgenstern. După spectacol, copiii sunt invitaţi să participe la un concurs de desene pe asfalt. Cele mai reuşite vor fi premiate. În cazul în care vremea “nu va ţine cu lupul”, cei mici vor fi rugaţi să realizeze desenele acasă, cu ajutorul creioanelor colorate şi să le depună la Casa de bilete a teatrului pînă la 6 iunie, ora 14:00. Cîştigătorii vor fi afişaţi şi pe site-ul www.operanb.ro. De la ora 18:30, pe scena ONB va vor evolua prinţi şi prinţese din basmul Frumoasei din pădurea adormită (foto), pe muzica lui Ceaikovski. (O.M.B.)

×
Subiecte în articol: arte