x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Apr 2005   •   00:00


  • 12 aprilie 2005
  • HARDCORE PE FATA. Prima trupa adevarata de hardcore din Romania si totodata primii promotori care au adoptat stilul cu doi vocalisti, adica Implant Pentru Refuz, vin taman de la Timisoara pentru a sustine un concert diseara in Expirat. Cei care vor sa asculte o muzica ascutita si chiar iritanta, insa directa si nepretentioasa, vor trebui sa scoata din buzunare doar 80.000 de lei. Merita, pe bune! Ahhh! Si daca nu v-ati saturat, veniti si la Coma si Do Diez, care se vor dezlantui in stilul propriu tot aici, dar pe 14 aprilie.

    THE JUKEBOX BAND ROCKS. In fiecare week-end, la Coyote Caf..., intr-o atmosfera care te duce cu gandul la western, a devenit deja o traditie concertul celor de la Jukebox Band. Asadar, si maine seara, de la ora 20:00, ii puteti urmari intr-un concert inedit, interpretand atat piese celebre din repertoriul international, dar nu numai (coveruri dupa piese din ’70), pe trupetii unei trupe "very cool" as putea spune.

    UN TAXI, VA ROG! Orice comentariu despre Taxi e de prisos, asa ca trec direct la anunt. Fanii trupetilor ii pot vedea joi, 14 aprilie, in Coyote Caf..., unde vor sustine un concert live mult-asteptat. Evenimentul incepe de la ora 22:00, dar trebuie sa lasati ceva bani la intrare, cam 50.000 de lei de caciula.

    TOATE-S VECHI SI NOUA TOATE. Se pare ca, joi seara, evenimentele se tin lant. Daca nu vreti Taxi, exista si Timpuri Noi chiar in buricul Capitalei, in Backstage, de la ora 21:00. Sa veniti si cu bani, ca nu e moka. In deschiderea concertului, Berti Barbera si Nicu Patoi va vor introduce direct in atmosfera de culture club.

    VENITI SA VA FACETI ZOB. Sunteti gata sa fredonati impreuna cu ZOB hituri vechi ("Radio Punk", "Telenovele", "Prietena mea" etc.), hituri noi ("Printre nori", "Cantec de dragoste", "Oficial exist?") si multe altele? Daca da, v-am facut program in B 52, joi, 14 aprilie, incepand cu ora 22:00. Intra cine vrea!

    ARTA RAP. La coltul celalalt, hip-hopul nu putea iesi din peisaj. Tot joi, de la 21:30, RAPARTA - adica Gnom si Costel, isi lanseaza ultimul album, "Interventii Lirice". Recitalul va fi unul furtunos, amatorii ritmurilor saltarete se pot zbengui in voie pe 50.000 de lei.
    ×
    Subiecte în articol: culture club