x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

27 Mar 2005   •   00:00
SCHIMBARE. Ciprian Dinu trece la programul de primavara. Incepand de astazi, emisiunea "A La Dinu" va putea fi ascultata de luni pana vineri intre orele 10:00-13:00. Recent, Ciprian a descoperit ca are talent literar. Ii place foarte mult sa scrie si are deja in lucru un scenariu. Noua sa pasiune ii rapeste din ce in ce mai mult timp pentru ca ideile noi bat in permanenta la usa. Ciprian nu vrea insa sa renunte nici la radio. Astfel incat, pentru a le impaca pe amandoua, el se va trezi mai devreme pentru a fi alaturi de ascultatorii Radio Total.

TV PE NET. Pro TV International a lansat serviciul de videostreamming, devenind astfel singurul post de televiziune din Romania ale carui programe vor putea fi vizionate on-line 24 de ore din 24. Pro TV International ofera romanilor de pretutindeni posibilitatea de a viziona anumite programe pe care nu le-au putut urmari in direct sau de a revedea unele emisiuni prin optiunea "Archiving".

CONFERINTA. Profesori universitari din intreaga lume se vor intalni in Marea Britanie pentru prima conferinta dedicata creatiilor lui J.K. Rowling. Cartile din seria Harry Potter s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare, iar filmele inspirate din ele au avut incasari de peste un miliard de dolari. Fenomenul s-a integrat atat de mult in societate, incat un grup de academicieni se va reuni pentru a interpreta in detaliu fragmente din cartile lui Rowling.

×
Subiecte în articol: arte