x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Live - Ambasada de rock a Norvegiei, in Romania

Live - Ambasada de rock a Norvegiei, in Romania

02 Mai 2005   •   00:00

Formatia norvegiana Wig Wam a aterizat saptamana trecuta si pe meleagurile noastre, participand la Romanian Music Awards si sustinand un alt concert, in aceeasi seara de 28 aprilie, in Backstage.

Desi publicul din locatia respectiva nu a fost prea numeros, cei patru membri au facut un show incendiar, transpunandu-i pe cei prezenti Out of time. "Pentru noi nu are importanta cate persoane sunt la concert; noi dam ce avem mai bun, ca publicul sa uite timp de cateva minute de problemele cotidiene", marturisesc artistii norvegieni.

CALIFICATIVE. In tara natala, Wig Wam este cea mai tare formatie de rock’n’roll si, chiar daca nu este prea mediatizata si in celelalte colturi ale lumii, baietii din componenta ei au castigat inimile multora prin stilul vestimentar iesit din comun si prin atitudinea nonconformista. Melodiile lor cuprind atat compozitii proprii, cat si coveruri dupa formatii gen AC/DC, Kiss, Aerosmith. Norvegienii au si un mesaj pentru fani: "Keep rocking in the free world and vote for Rock’n’Roll!". (Paula Safta)

×
Subiecte în articol: culture club