x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lorenzo Ciompi nu-l place pe Andrea Gherardi din "Vivere"

Lorenzo Ciompi nu-l place pe Andrea Gherardi din "Vivere"

15 Iun 2004   •   00:00

Atragatorul actor Lorenzo Ciompi, care interpreteaza rolul cinicului Andrea Gherardi in serialul "Vivere", transmis de Antena 1, de luni pana vineri, de la ora 17:45, marturiseste ca la inceput nu i-a placut personajul arogant si rece pe care il joaca in serial.

Ciompi, in varsta de 34 de ani, spune ca atunci cand a primit rolul lui Andrea Gherardi nu a fost prea incantat: "La inceput nu-mi placea deloc personajul pe care am ajuns sa-l interpretez. O data cu trecerea timpului am invatat insa sa-l apreciez si acum n-as face schimb cu nimeni, pentru nimic in lume! Imi place acest rol de "rau"! Eu sunt total opusul lui Andrea in viata de zi cu zi. Pot sa afirm cu onestitate ca sunt o persoana buna, nu sunt deloc cinic, stiu sa fiu spiritual si imi place sa fiu loial".

Lorenzo Ciompi a fost unul dintre actorii din "Vivere" alesi de producatorii soap-ului "Dragoste si putere" pentru a aparea in episoadele serialului american turnate in Italia. Actorul e unul dintre putinii interpreti italieni care are experienta stilului de joc american, pentru ca a absolvit cursurile celebrei scoli Actor’s Studio din New York.

×
Subiecte în articol: arte