x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Massive Attack dupa ora 21:00

Massive Attack dupa ora 21:00

de Alex Revenco    |    31 Iul 2008   •   00:00
Massive Attack dupa ora 21:00

TRIP HOP  ●  In sector A, biletele s-au epuizat
In cadrul seriei de evenimente Becks’perience inaugurate anul acesta in Romania, simbata, 2 august, grupul Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti, pe Stadionul de atletism Iolanda Balas Soter.



TRIP HOP  ●  În sector A, biletele s-au epuizat
În cadrul seriei de evenimente Becks’perience inaugurate anul acesta în România, sîmbătă, 2 august, grupul Massive Attack va susţine primul concert din carieră la Bucureşti, pe Stadionul de atletism Iolanda Balaş Soter.

La această oră mai sînt disponibile în cîteva puncte de vînzare doar bilete în sectorul B pe gazonul stadionului menţionat mai sus, la preţul de 80 de lei. Este de menţionat faptul că la acest spectacol s-au pus în vînzare doar bilete fără loc, neexistînd tribune amenajate. Ultimele bilete la concertul Massive Attack pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe şi, în ziua evenimentului, de la casele de bilete amenajate în faţa Complexului Sportiv Iolanda Balaş Soter.

ACCES LA ORA 18:30. Organizatorii spectacolului, Livada şi One Event, au anunţat că accesul în incinta stadionului se va face începînd cu ora 18:30 prin Strada Primo Nebiolo, vizavi de intrarea în Ştrandul Tineretului. Accesul se va face atît din Bulevardul Mărăşti, cît şi din Şoseaua Kiseleff, dar pe Strada Primo Nebiolo nu este permis accesul maşinilor, asta pentru că nu există spaţii de parcare amenajate în imediata vecinătate a stadionului. La concert nu este permis accesul cu echipamente de înregistrare audio şi/sau video, sticle, recipiente de plastic (în incintă se vor vinde băuturi răcoritoare), arme sau orice fel de materiale periculoase, organizatorii rezervîndu-şi dreptul de a nu permite accesul celor care nu respectă regulile anunţate.

Spectacolul de sîmbătă va debuta la ora 20:00 cu recitalul solistei Martina Topley Bird, urmînd ca după ora 21:00 să urce pe scenă Massive Attack.

SHOW DE ZILE MARI. Britanicii au transmis fanilor români că "se pregătesc de un show de zile mari la Bucureşti". După cum se ştie, spectacolul lor live, cu efecte vizuale realizate de United Visual Artists, i-a impresionat pînă acum pe toţi fanii din Europa, pe care Massive Attack o vizitează în cadrul turneului de promovare a viitorului album. Backline-ul formaţiei, luminile, efectele speciale vor ajunge la Bucureşti cu două TIR-uri, cu o capacitate de 40 de tone fiecare. Înainte de Bucureşti, Massive Attack a fost headline la faimosul Festival Glanstonbury, Marea Britanie, pe Other Stage şi la Paleo Festival din Nyon, Elveţia, pe Main Stage.

×
Subiecte în articol: arte massive attack massive attack