x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Poveste cu carnatti. zi end.

Poveste cu carnatti. zi end.

01 Noi 2004   •   00:00

Nu ma mai incape nimic la proba. M-am facut de palarie! Ce vaca sunt! Am incurcat carnatii! Inainte, cand beam doar apa plata cu lamaie, parca eram si io mai isteata, mai atenta, mai nu-stiu-cum. Pe cuvantul meu, n-am sa mi-o iert niciodata!

C(RAMPE) - LUIZA LUPU
Grupul incompetentilor jenanti care incurca reclamele ma cheama sa-i fiu capitan. Am de gand sa ma duc. Am de gand sa port stindardul incompetentilor pana... pana... o sa ma mai gandesc si-o sa va spun io mai tarziu pana unde.

Cred ca grupul cititorilor Jurnalului National a inteles, de-acum, unde bat. Pentru ca grupul cititorilor Jurnalului National e mai atent la reclame decat mine si de aceea n-o sa se-ntalneasca niciodata cu grupul incompetentilor jenanti care incurca reclamele la carnati.

Desi pot sa bag mana-n foc ca nici macar in grupul cititorilor Jurnalului National foarte atenti la reclame nu se gaseste vreunul care sa distinga un carnat Caroly de un carnat Campofrio daca nu se uita pe eticheta.

In fine, ce mai conteaza? O regretabila eroare s-a strecurat, onorabile cititor, in paginile Jurnalului si simt nevoia acuta s-o rectific, s-o maschez, sa-i dau cu pudra, doar-doar oi reusi s-ascund, dracu’, urmele de vanatai - efectele binemeritate ale palmelor morale incasate de mine saptamana trecuta.

Uite-asa le-am incasat: jap-jap. Si-nc-o data: jap-jap. Va jur, si-acum ma mai doare. Lasa c-o merit. Atata incompetenta n-am mai vazut. Pardon: atata incompetenta jenanta.

Sa-mi intre-n cap, o data pentru totdeauna: reclama aia cu mireasa infulecand parizer din cos e la Caroly. Am inteles? Jap-jap! Am inteles. Si reclama aia cu nesimtita aia care-i tranteste usa de la bufet in nas bestiei aleia (ca altfel n-am cum sa-i mai zic) ca sa manance ea tot de bun ce e, e a lu’ Campofrio, da? Am inteles? Jap-jap! Am inteles.

Asa! Ca sa nu mai prejudiciezi aiurea-n tramvaiul 41, imaginea unor carnati perversi care le pandesc la cotitura pe manechinele care beau doar apa plata cu lamaie ca sa le seduca cu gustul lor divin si pe urma sa nu le mai incapa nimic la proba. Ce rea esti!

Asa! Si maine sa-mi vii la scoala cu unghiile taiate si cu parintii tunsi! Ca sa le spunem si lor ce incompetenta jenanta au crescut la usa. Jap-jap! Dobitoaco!

×
Subiecte în articol: arte