x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Realitatea TV - Campanie electorală pe ringul de box

Realitatea TV - Campanie electorală pe ringul de box

de Adriana V. Paduraru    |    24 Apr 2008   •   00:00
Realitatea TV - Campanie electorală pe ringul de box

Din 19 mai, Realitatea TV le propune telespectatorilor o emisiune electorală altfel. “Meciul serii‘‘ este un show politic-umoristic-muzical, produs de Valeriu Lazarov, omul care a revoluţionat divertismentul românesc de televiziune.

Din 19 mai, Realitatea TV le propune telespectatorilor o emisiune electorală altfel. “Meciul serii‘‘ este un show politic-umoristic-muzical, produs de Valeriu Lazarov, omul care a revoluţionat divertismentul românesc de televiziune. În cadrul emisiunii, candidaţii la funcţia de primar, în prezenţa susţinătorilor lor, se vor confrunta într-un decor care va reda stilizat imaginea unui ring de box. Show-ul va fi difuzat de luni pînă joi, între orele 22:00 şi 24:00. “Ideea de a face o emisiune electorală nu a fost a mea, ci a reprezentanţilor Realitatea TV. Propunerea m-a sedus. Este o provocare să facem o emisiune cu conţinut electoral. Este bună, nouă, palpitantă. Este gîndită ca un meci de box, un meci al ideilor, al proiectelor de gestiune a Capitalei, al argumentelor, al sincerităţii şi al puterii de convingere‘‘, a declarat Valeriu Lazarov.

 

RUNDE. “Meciul serii‘‘ va avea două runde de confruntări, conduse de un arbitru de ring (moderator), care va sancţiona inclusiv “loviturile sub centură‘‘. Echipa va fi completată de trei arbitri de meci (jurnalişti), care vor dezbate evoluţiile adversarilor, şi de un comentator responsabil de evidenţierea calităţilor celor doi protagonişti (agresivitatea ideilor, originalitatea programului electoral, talentul de a eschiva “loviturile‘‘ adversarului etc). Temele pe care emisiunea le va aduce în atenţia telespectatorilor se referă la probleme precum “Gropile care distrug maşinile‘‘, “Impozitele municipale‘‘, “Lupta împotriva corupţiei‘‘ şi “Calitatea vieţii‘‘.

Pe lîngă confruntarea politică, emisiunea “Meciul serii‘‘ va cuprinde şi momente de spectacol – în pauza dintre reprize, cîntăreţi de muzică uşoară şi populară vor destinde atmosfera alături de unii dintre cei mai cunoscuţi umorişti români.

×
Subiecte în articol: arte