x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Romanii conteaza pe Antena 1

Romanii conteaza pe Antena 1

31 Mar 2005   •   00:00

In situatii fierbinti, de maxim interes pentru publicul larg, telespectatorii aleg Antena 1 pentru a afla cele mai pertinente si complete informatii

ULTIMA ORA. Observatorul de la ora 19:00 de miercuri, unde au fost prezentate pe larg informatii de ultima ora despre ziaristii de la Prima TV si Romania Libera rapiti in Irak, a fost cea mai urmarita emisiune de stiri in randul publicului din mediul urban.

Cu coordonatele de audienta 10,4% rating si 26,7% cota de piata, Antena 1 s-a clasat pe locul intai in topul numarului de spectatori care au vizionat emisiunea, urmata de Pro TV, cu 9,6% rating si 24,5% cota de piata si TVR 1, cu 4,6% rating si 11,8% cota de piata.

AUDIENTA. Lider de audienta a fost si editia speciala a emisiunii "Marius Tuca Show". Dezbaterea la care au participat, in calitate de invitati, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Radu Tudor si Adelin Petrisor a fost vizionata de un numar mare de telespectatori, tinand cont de faptul ca talk-show-ul a inceput la aproximativ jumatate de ora dupa miezul noptii.

×
Subiecte în articol: arte