x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale S-au pus în vînzare biletele pentru The Mission Dance Weekend

S-au pus în vînzare biletele pentru The Mission Dance Weekend

09 Mai 2008   •   00:00

Biletele pentru evenimentul The Mission Dance Weekend care va avea loc în weekend-ul 11- 12 iulie al acestei veri pe plaja Hanul Piraţilor s-au pus în vînzare.



Biletele pentru evenimentul The Mission Dance Weekend care va avea loc în weekend-ul 11- 12 iulie al acestei veri pe plaja Hanul Piraţilor s-au pus în vînzare.  Biletele sunt disponibile începînd de astăzi pe site-ul www.bilete.ro şi în toate magazinele Diverta din Bucureşti, iar de luni, 12 mai, vor fi disponibile în toate sediile Diverta din ţară. Biletele în avans pentru fiecare seară în parte sunt 30 ron, iar pachetul pentru ambele seri este 50 ron. Cei care nu îşi achiziţonează bilete în avans, vor putea să plătească intrare la locaţie, la preţul de 50 ron pentru fiecare seară.

INVITAŢI. The Mission Dance Weekend este un eveniment care se întinde pe parcursul a două seri, 11 si 12 iulie, pe plaja Hanul Piraţilor. Prima seară îi are ca invitaţi pe Trentemøller live în concert, pregătit pentru un show unic în România avînd în vedere că va interpreta live toate piesele care l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti de muzică electronică ai ultimilor ani şi Roger Sanchez, denumit şi The S Man, una dintre legendele muzicii electronice din America. În deschidere vor mixa DJii şi producătorii români Livio & Roby şi Pagal. Seara de 12 iulie ni-l aduce pentru a doua oară în Romînia pe excepţionalul artist Fatboy Slim, renumit pentru show-ul de pe plaja din Brighton Beach unde a adunat peste 250.000 de oameni şi Timo Maas, unul dintre rezidenţii DC 10, Ibiza. În deschidere vor mixa DJii români Optick şi Rosario Internullo.

În curînd, pe site-ul www.themission.ro va fi disponibilă o pagină specială dedicată The Mission Dance Weekend unde veţi găsi informaţii şi oferte de drum, cazare, bilete şi multe alte detalii ajutătoare, printre care şi harta locaţiei.

×
Subiecte în articol: arte mission dance the mission