x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Show - Chilian la ARCUB

Show - Chilian la ARCUB

de Alex Revenco    |    28 Mar 2006   •   00:00
Show - Chilian la ARCUB

Poimaine, Florin Chilian sustine un spectacol extraordinar in sala ARCUB, impreuna cu invitatii sai, Marius Batu, Ansamblul de balet "Giuliana" si un posibil invitat surpriza !



Poimaine, Florin Chilian (foto) sustine un spectacol extraordinar in sala ARCUB, impreuna cu invitatii sai, Marius Batu, Ansamblul de balet "Giuliana" si un posibil invitat surpriza !
Artistul "se va baza" pe copiii Scolii de balet "Giuliana" (coregraf Mariana Rizescu), care vor deschide si inchide "Interfata la realitate". "Pe copiii, in general, ar trebui sa-i ascultam mai mult...pentru noi toti ei reprezinta o solutie decenta"... a adaugat Chilian. Show-ul are doua parti, in prima vom face cunostinta cu piese nu neaparat noi, dar neincluse pe cele doua albume iar in a doua, piesele cunoscute vor fi cantate cu vocea si chitara: "Va fi o trecere intre lumi, lumile ce se prabusesc in fiecare dintre noi, pentru a ne reconstrui, mai puternici, dupa aceea, cu ajutorul iubirii, singura solutie ce poate salva lumile". Despre invitati artistul a precizat: "Marius Batu, un om pe care il pretuiesc foarte foarte mult, mi-a facut onoarea de a accepta invitatia de a participa in spectacol, si cu acest prilej, de muzica lui ma voi bucura si eu si cei din sala."

×
Subiecte în articol: arte