x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Superfilmele vin la Antena 1

Superfilmele vin la Antena 1

03 Noi 2004   •   00:00

Luna noiembrie aduce la Antena 1 noi blockbustere care au facut valva in intreaga lume, precum "Mai iute ca moartea", "Lupta cu inaltimile" sau "Al 13-lea razboinic"!

CRISTIANA STAMATESCU

ACTIUNE SI UMOR. Crocodilul Dundee se intoarce
Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, vinerea Antena 1 da clasa la filme, programand in noiembrie superproductii de marca: "Lupta cu inaltimile", un film de actiune la mare altitudine, nominalizat la Premiul BAFTA pentru efectele speciale spectaculoase; "Mai iute ca moartea", un western iesit din tipare, cu Sharon Stone, Russell Crowe, Leonardo DiCaprio si Gene Hackman.

THRILLER. Starul Antonio Banderas joaca in exceptionalul film "Al 13-lea razboinic" rolul unui nobil arab prins intr-o confruntare dintre un trib de barbari nordici si niste creaturi ucigase, Denzel Washington se revolta impotriva lui Gene Hackman pe un submarin atomic in "Valul ucigas", blockbuster cu trei nominalizari la Oscar si un premiu Grammy, iar celebrul regizor Paul Verhoeven vine la Antena 1 cu un SF de dimensiuni epopeice, "Starship Troopers", in care Denise Richards si Casper Van Dien lupta impotriva unor insecte uriase, de pe alte planete care invadeaza sistemul solar.

Tot in noiembrie se intoarce celebrul personaj "Crocodile Dundee", de aceasta data intr-o serie de aventuri haioase in "jungla" din Los Angeles!

ACTIUNE. In luna noiembrie nu vor lipsi de la Antena 1 nici filmele dedicate celor care iubesc actiunea 100%! Faimoasa campioana de arte martiale Cynthia Rothrock e prezenta cu doua filme despre o femeie care decide sa ia legea in propriile maini: "Furie dezlantuita" I si II, rechinii si caracatitele devin cei mai mari dusmani ai omului in "Rechinii ataca II" si "Deep Rising", iar Bill Pullman incearca sa protejeze o frumoasa judecatoare de un complot criminal in "Aprinderea".

×
Subiecte în articol: arte