x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale The Chemical Brothers - Show exploziv cu Tom şi Ed

The Chemical Brothers - Show exploziv cu Tom şi Ed

de Raluca Grintescu    |    19 Oct 2007   •   00:00
The Chemical Brothers - Show exploziv cu Tom şi Ed

In sfărşit, The Chemical Brothers ajung la Bucureşti. Măine seară, Sala Polivalentă va rămăne in istorie cu un concert de lumini şi sunete cum rar s-a văzut.

In sfărşit, The Chemical Brothers ajung la Bucureşti. Măine seară, Sala Polivalentă va rămăne in istorie cu un concert de lumini şi sunete cum rar s-a văzut.

Tom Rowlands şi Ed Simonsis vor veni in Romănia cu o zi inaintea concertului programat pentru măine seară in incinta Sălii Polivalente din Parcul Tineretului. Ţinănd cont că show-ul face parte din turneul de promovare a noului album "We Are the Night", lansat la 2 iulie vara aceasta, sunetul, luminile şi proiecţiile speciale sunt asigurate in totalitate de staff-ul Chemical Brothers, in număr de 30 de persoane. Două tiruri cu echipament din Londra şi unul din Kiev sosesc azi la Bucureşti.Â

ECLECTIC. "We Are The Night", cel de-al şaselea album de studio (fără a fi puse la socoteală release-urile de single) poate fi definit ca orice alt album al trupei The Chemical Brothers: eclectic. Piesele foarte diferite intre ele, păstrează aceleaşi influenţe specifice ale trupei de hip-hop, big beat şi alternative, iar un bun exemplu este chiar colaborarea cu revelaţia alternative a acestui an, The Klaxons.

Fanii genului big beat electronic vor experimenta un show exploziv, pe care "fraţii chimici" il promit romănilor măine seară. Momentele speciale vor fi multe, căt şi surprize. In deschiderea concertului vor incinge atmosfera Nathan Detroit, invitatul special al trupei, şi romănii Pagal şi Negru. Toate piesele vor fi interpretate live, iar pe lăngă hit-urile care i-au făcut celebri de-a lungul timpului, britanicii vor mai "interpreta" şi piese de pe noul album.

THE SALMON DANCE. Cum e de aşteptat, cei doi artişti nu au avut cerinţe ieşite din comun, aşa cum au avut alte trupe care ne-au călcat pragul. Organizatorii - The Mission - ne-au mărturisit că Tom şi Ed şi-au exprimat dorinţa de a avea la dispoziţie suc de aloe vera şi sandvişuri cu somon. Faptul că au ales somon este destul de amuzant avănd in vedere că cel mai recent extras pe single semnat de The Chemical Brothers se numeşte "The Salmon Dance" şi are ca personaj principal un somon care dansează şi căntă alături de alţi peşti. Şi pentru că ajung cu o zi mai devreme, Tom şi Ed vor face un tur al Bucureştiului, iar seara vor ieşi cel mai probabil in Studio Martin, unde Girls Night Party, dedicată numai fetelor, le va aduce la pupitru pe Miss Fitz (DJ-iţă din Germania) şi pe romăncele Narcissa şi Alexandra Marinescu.

×