x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UNDE MERGEM - 26 iunie 2004

UNDE MERGEM - 26 iunie 2004

26 Iun 2004   •   00:00
IBIZA SE MUTA LA MAMAIA. Astazi, la clubul Cuando Republic din Mamaia se deschide seria celor noua week-end-uri in care Ibiza se muta la... Mamaia. Si asta pentru ca week-end de week-end cei mai cunoscuti DJ din insula precum si alti invitati de top (printre care In- grid si Iilo) vor evolua la Cuando Republic in Mamaia. Astazi, amatorii de distractie vor putea urmari un spectacol al unei supertrupe de dans (sosita direct din celebra discoteca PACHA din Ibiza), Performance. Cei sase dansatori au o coregrafie, un machiaj si costume care iti taie, pur si simplu, rasuflarea. La pupitru se va afla DJ Reche.

TURNEU LESKO. Turneul Anna Lesko "Pentru tine" se incheie. Astazi, cantareata se va afla la Brasov, pentru ca duminica, de la ora 20:30, sa sustina ultimul concert la Teatrul de Vara Mihai Eminescu din Bucuresti (incinta Parcului stadionului National Lia Manoliu). Invitate speciale in spectacol sunt trupele Karma si Directia 5.

ROCK CU ZDOB SI ZDUB. Astazi, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti are loc spectacolul "Kiss Live". Capul de afis este tinut de trupa Zdob si Zdub, la care se adauga Camioane in multime si Neo.

ANIVERSARE METAL. Clubul Preoteasa va fi astazi gazda concertului "Decade of Metal", prin care trupele Taine si Psycho Simphony isi sarbatoresc 10 ani de existenta.

BLONDY DE TREI ORI. In aceasta duminica, fetele de la Blondy vor lansa al treilea album al trupei,"Dulce si amar". Concertul, oferit fanilor de Andreea si Cristina, incepe la ora 13:00, in Parcul Herastrau (Piata Charles De Gaulle). In deschidere vor canta Demmo si Delia.

CONCERT SARMALELE RECI. Astazi, in Parcul Herastrau (Intrarea Aviatorilor) va avea loc evenimentul Daewoo Week-end. De la ora 10:00 se va desfasura un concurs de desene pe asfalt, urmat de o prezentare de graffiti pe capotele masinilor si o prezentare a autoturismelor Daewoo. De la ora 18:00 urmeaza un concert sustinut de Sarmalele Reci, Mircea Vintila si trupa Brambura, Bebe Astur Band si Dincolo de Pod. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte