x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UNDER

UNDER

26 Ian 2007   •   00:00
UNDER

LUNA AMARA. Continua sezonul concertelor bune la Club Utopia. Luna Amara, cei pe care i-ati auzit anul trecut unplugged si nu numai, vor fi invitatii de onoare de la Utopia. "Cea mai cenzurata trupa romaneasca", asa cum a fost denumita alaturi de trupa Parazitii, pastreaza mesajul social pe care il au piesele ei, mesaj care se vede ca l-ati receptat si indragit. De aceasta data, "selenarii" va asteapta sa cantati alaturi de ei la un concert bestial. (R.G.)

ACUSTIC ROCK. Miercuri, 31 ianuarie, clubul El Comandante aduce rockul acustic. Cri Gri pregateste o surpriza: o noua formula de concert (acustic) si un nou album cu sound pe masura. Pana atunci, liderul grupului se "antreneaza". Stefan Mardale vine cu chitara sa ne cante piese pe care le-am fredonat deja si compozitii noi. Bonus de concert: coveruri dupa cele mai iubite piese romanesti! (R.G.)

FABRIC. Rezidentul clubului Fabric din Londra va mixa si in Romania. DJ-ul si producatorul in varsta de 41 de ani Terry Francis. El este strans legat de numele Fabric, brand ce reprezinta la ora actuala un club, o casa de discuri, o atitudine. In luna februarie pregatiti-va sa il intampinati pe Terry Francis in clubul Studio Martin din Bucuresti. La warm-up vor mixa Dj Livio & Roby, castigatori ai finalei Heineken Thirst Studio 2006. (R.G.)

LACUL LEBEDELOR. Opera Nationala Bucuresti prezinta sambata, 27 ianuarie, ora 18:30, spectacolul-eveniment "Lacul lebedelor" de Ceaikovski. Invitati de onoare ai evenimentului sunt prim-balerinii Teatrului Mariinsky (Kirov) din Sankt Petersburg, Elvira Tarasova (Odette/Odile) si Andrei Batalov (Siegfried). Alaturi de acesti doi artisti experimentati are sansa de a debuta in rolul lui Rothbart tanarul Gigel Ungureanu. (C.D.)

PAGAL@Loggia. Nr. 1 in topul preferintelor voastre, conform nights.ro, Pagal vine la Loggia pentru inca o seara incendiara. Regele after-hours-ului, asa cum este supranumit, PAGAL are 29 de ani, pupitre ale celor mai mari cluburi din Bucuresti la activ si multi, multi admiratori. A colaborat cu Parazitii pentru piesa "Violent", ceea ce inseamna ca este un DJ Open-Minded pe care merita sa il ascultati! (R.G.)

TMBase. Timisorenii au ocazia in acest week-end sa il asculte live pe DJ Teebee (foto). Cunoscut la nivel global, pionier, celebrul in ale muzicii drumandbass, DJ Teebee mixeaza in aceasta noapte in cladirea fostului Black & White, din Timisoara. Alaturi acesta vor mixa si TRG (Citrus, Heavy Pressure, Infamous), Dub Predatorz (Hazee & Rapala) si Dr Dan (TMBase). Intrarea la acest event este 25 RON. (M.N.)

DOCUMENTAR. Luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00, la Centrul Ceh va fi prezentat documentarul "The Beauty Exchange". Cat trebuie sa slabim, cat au costat sanii, faceti economii pentru produsele cosmetice? Erika Hnikova a incercat sa raspunda acestor intrebari si sa afle in ce masura ne manipuleaza media, cat este de mare rolul jucat de business si pana unde pot merge iluziile. Rezultatul este un documentar despre circuitul banilor in jurul corpului feminin, despre modelele contemporane ale modei si frumusetii, despre incredere in sine si mai ales despre bani. (M.N.)

VINE LUCAS. Duminica, 28 ianuarie, la ora 10:00, in Carrefour Orhideea va avea loc lansarea pe DVD a filmului "Lucas, spaima furnicilor". Cu acest prilej, Pro Video le-a pregatit copiilor premii captivante ce vor putea fi castigate in urma participarii la marele concurs de desen. Pe langa film, DVD-ul contine bonus-uri ca: "7 scurtmetraje haioase", "Scene suplimentare", "Este nevoie de o colonie intreaga" s.a. (A.R.)

RELUARE LA TNB. Dupa un turneu exceptional in sase mari capitale europene, Dan Puric si trupa sa vor relua vineri, 26 ianuarie, de la ora 19:00, pe scena Salii Mari a TNB, spectacolul "Don Quijote" dupa Cervantes. Considerat un spectacol modern, spectacolul lui Puric i-a cucerit pe europeni. Acasa si in strainatate a starnint admiratia, povestind, printr-un limbaj nou, ce imbina dansul si pantomima cu teatrul, despre sensibilitatea unui temerar nepereche. (C.D.)

& MORE
BIG MAMOU
26.01: Baicea Blues Band
27.01: Teamsters
01.02: Mila 23 (rock)

SUBURBIA
26.01: OCS

THE WEB
26.01: Gojira
27.01: DJ Said, D-Laid
CENTER CLUB
27.01: DJ Ellis Sexton (nr 1 topless DJ from Russia), ora 22:00

SUBURBIA
1.02: ZOB, Pistol cu capse, Chester ora 21:00
×
Subiecte în articol: culture club