x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under&More

Under&More

25 Apr 2005   •   00:00


  • 26 aprilie 2005
  • NORVEGIA LA BUCURESTI. Backstage continua seria concertelor live cu Wig Wam, o trupa de rock din Norvegia care va poposi joi, 28 aprilie, si la noi in capitala. Asadar sunteti asteptati de la ora 21:00 la un recital extraordinar al norvegienilor. In deschidere va canta trupa "Regal".

    FOLK SI NU NUMAI. Au umor, dar nu pentru toata lumea. De cealalta parte a baricadei stau cei carora le-a intrat deja in sange muzica lor. Pentru cei care au pierdut ultimul lor concert am un anunt important de facut. Tapinarii, exact, caci despre ei era vorba, vor concerta la 27 aprilie, de la ora 19:00, in Club A. Intrarea 50.000 lei.

    VERDE’N FATA. O trupa de artisti profesionisti cu o voce de exceptie care abordeaza genul pop-rock are un repertoriu destul de vast, alcatuit in decursul a aproape doi ani, continand 18 piese originale, compozitii proprii si peste 50 de cover-uri (hit-uri internationale din repertoriul Rolling Stones, Creadence, Queen, Elvis Prestley, Roy Orbison, Santana, Aerosmith, Desperado etc.). Daca va place Verde’n fata, dati o raita la 28 aprilie, in Big Mamou, de la ora 21:00, si poate n-o sa va para rau.

    ZOO-ROCK. Raluca (voce), Janin (chitara), Andrei (Bass) si Catalin (tobe), adica Zebre, vor aprinde atmosfera din Underworld, la 28 aprilie, de la ora 21:00. Daca va tin timpanele, daca vreti sa simtiti adevarata adrenalina, atunci lasati plictiseala si proasta dispozitie acasa si veniti la gradina Zoo-Rock.

    ×
    Subiecte în articol: culture club