x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UNDER&more

UNDER&more

18 Apr 2005   •   00:00


  • 19 aprilie 2005
  • PAPARUDE SCANDALAGII. Adeptii stilului alternative-new-wave sunt asteptati intr-un concert de zile mari alaturi de Suie Paparude, pe 20 aprilie, in club B 52. Michi, Dobrica si Junkyard va pregatesc un super show atat cu piese vechi, cat si cu piese de pe ultimul album "Scandalos", orientate mai mult pe break-beat-uri. Asadar, sa vedem cat de "scandalos" va iesi spectacolul.

    ROCKU’ A MURIT. Cinci tipi care se simt bine pe scena si care cred in ceva foarte puternic si valoros "Rock is dead". Totodata au adus punkul undeva unde Sid Vicious nici nu visa vreodata ... Daca nici acum n-ati ghicit, ei bine, este vorba de E.M.I.L., care vor sustine un concert, o data cu lansarea de tricouri E.M.I.L., in club Underworld, pe 20 aprilie, de la orele 21:00. Biletul costa 70.000 de lei, dar face banu’.

    "ASHA ...INCEPE". Sound-uri mai putin sofisticate, fara texte de neinteles. ASHA, cinci baieti cu un puternic background muzical sunt decisi sa-si faca un nume in pop-rock-ul romanesc. Laurentiu Guran (voce), Stefan Orfescu (chitara), Marius Mirea (Bass), Michael Massier (clape) si Ionut Serbana (tobe) si-au propus sa-si spuna povestea. "ASHA...incepe" povestea pop-rock a unei trupe tinere care va da intalnire pe 20 aprilie, ora 20:30, in Club Backstage.

    CU SAU FARA SPINI. Daca esti "nimeni pe drum" poti sa te alaturi si sa fredonezi aceste versuri alaturi de formatia SPIN. Unde? In Coyote Cafe, pe 21 aprilie, orele 22:00. Intrarea - 50.000 de lei.

    HIP SI HOP. Rapperii n-au fost uitati nici ei. Club B 52 ii invita sa dea o raita, pe 21 aprilie, pe acolo, pentru ca H8 si K-gula ii vor incita sa dea din cap non-stop si vor arunca in aer publicul intr-un concert de mare clasa. Be there!

    ×
    Subiecte în articol: culture club