x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Atenţie! - Green Hours in pericol

Atenţie! - Green Hours in pericol

de Alex Revenco    |    17 Iun 2007   •   00:00

Adresa din Calea Victoriei 120, sediu al Grupului pentru Dialog Social, al Revistei 22, al primei Librării Humanitas şi nu in ultimul rănd al Green Hours 22 jazz-café şi Teatrul Luni de la Green Hours, este in pericol să dispară de pe harta cultural-artistică a Bucureştiului.


Adresa din Calea Victoriei 120, sediu al Grupului pentru Dialog Social, al Revistei 22, al primei Librării Humanitas şi nu in ultimul rănd al Green Hours 22 jazz-café şi Teatrul Luni de la Green Hours, este in pericol să dispară de pe harta cultural-artistică a Bucureştiului. Astfel, mai multe inginerii legislative, urmate de greşeli de vot cumulate apoi cu "voturi de pedepsire şi resentimentare", imobilul in care işi desfăşoară activitatea entităţile menţionate mai sus este pe cale să fie trecut abuziv şi nelegal din starea de proprietate publică de stat in proprietatea uneia sau celeilalte dintre cele deja două stranii şi fantomatice organizaţii care poartă acelaşi nume(!): Fundaţia Naţională pentru Tineret.

Votul prin care se va decide dacă imobilul din Calea Victoriei 120 va fi cedat patrimoniului FNT va avea loc in Camera Deputaţilor - forul decizional pentru aşa-numita "Lege a tinerilor", iar termenul maxim pentru votare este 26 iunie a.c. Toţi cei care ştiu ce se intămplă, de ani de zile, in Calea Victoriei 120 sunt invitaţi să susţină "din toate poziţiile" şi prin toate mijloacele paşnice continuitatea acestui spaţiu, contra abuzului şi "pedepsirii prin elimi-nare" a uneia din (incă) prea puţinele zone stabile de independenţă culturală, artistică, socială şi politică din Romănia. Mailurile de protest pot fi adresate la Cabinet Prim-Ministru: raluca.berleanu@gov.ro, PD: pd@cdep.ro, PNL: pnl@cdep.ro, PSD: psd@cdep.ro, UDMR: udmr@cdep.ro sau cp09@cdep.ro.

×
Subiecte în articol: cultura